Kropspudder

Der er 2 produkter

Kropspudder og bodypaint kan være med til at satte ekstra kulør på jeres seksuelle aktiviteter. Med disse spændende produkter har i mulighed for at forkæle hinanden ved at lave jeres egne erotiske dekorationer på partnerens krop, for derefter at slikke det af. Alle produkterne du finder i denne kategori er nemlig spiselige produkter, og det lyde...

Kropspudder og bodypaint kan være med til at satte ekstra kulør på jeres seksuelle aktiviteter. Med disse spændende produkter har i mulighed for at forkæle hinanden ved at lave jeres egne erotiske dekorationer på partnerens krop, for derefter at slikke det af. Alle produkterne du finder i denne kategori er nemlig spiselige produkter, og det lyder jo ret spændende.

Vil du gøre klar til en romatisk aften, så synes vi bestemt at du skal kigge på vores udvalg af kropspudder og bopdypaint produkter for de vil helt sikkert være med til at skabe ekstra spænding til den lidenskabelige aften sammen med din partner.

Udvalget er bredt af kropspudder og bopdypaint, vi har udvalgt nogle af de mest populære produkter fra de bedste kendte mærker. De findes med flere forskellige smagsvarianter, så i vil altid kunne finde lige netop det produkt med den rette smag som vil gøre jeres romantiske aften endnu mere lidenskabelig.

Mindre
Mere
Viser 1 - 2 af 2 produkter
 • Shunga Chokolade Bodypaint
  E22973

  Med Shunga Chokolade Bodypaint er du og din partner klar til at forkæle hinanden. Har du eller din partner en sød tand og altid gerne villet prøve bodypaint, så er det dette produktet, I skal prøve.

  DKK 115,00
 • Shunga Sensuelt Kropspudder
  E20690

  Med Sensuelt Kropspudder fra Shunga har I et lækkert produkt, hvor dig og din partner kan nyde hinanden. Produktet gør det muligt for jer at smage på hinanden, da pudderet er spiseligt. Produktet kan købes i tre forskellige varianter, så der er rig mulighed for at eksperimentere.

  DKK 215,00