Kropspudder

Der er 2 varer.

Kropspudder og bodypaint kan være med til at satte ekstra kulør på jeres seksuelle aktiviteter. Med disse spændende produkter har i mulighed for at forkæle hinanden ved at lave jeres egne erotiske dekorationer på partnerens krop, for derefter at slikke det af. Alle produkterne du finder i denne kategori er nemlig spiselige produkter, og det lyde...

Kropspudder og bodypaint kan være med til at satte ekstra kulør på jeres seksuelle aktiviteter. Med disse spændende produkter har i mulighed for at forkæle hinanden ved at lave jeres egne erotiske dekorationer på partnerens krop, for derefter at slikke det af. Alle produkterne du finder i denne kategori er nemlig spiselige produkter, og det lyder jo ret spændende.

Vil du gøre klar til en romatisk aften, så synes vi bestemt at du skal kigge på vores udvalg af kropspudder og bopdypaint produkter for de vil helt sikkert være med til at skabe ekstra spænding til den lidenskabelige aften sammen med din partner.

Udvalget er bredt af kropspudder og bopdypaint, vi har udvalgt nogle af de mest populære produkter fra de bedste kendte mærker. De findes med flere forskellige smagsvarianter, så i vil altid kunne finde lige netop det produkt med den rette smag som vil gøre jeres romantiske aften endnu mere lidenskabelig.

Mindre
Mere
Viser 1 - 2 af 2 varer