Korsetter

Der er 2 produkter

Korsetter er vi helt pjattede med for de kan kombineres med bundløse trusser, så vi har fundet et godt udvalg til jer. Korsetter har været populær lige siden sin storhedstid mellem 1880 og 1900. Nu til dags bruges det i den mere frække version mellem lagnerne, sammen med hofteholdere og nylonstrømper tilføjet med frække bundløse trusser, men kor...

Korsetter er vi helt pjattede med for de kan kombineres med bundløse trusser, så vi har fundet et godt udvalg til jer. Korsetter har været populær lige siden sin storhedstid mellem 1880 og 1900. Nu til dags bruges det i den mere frække version mellem lagnerne, sammen med hofteholdere og nylonstrømper tilføjet med frække bundløse trusser, men korsetter er også i brug som hverdagstøj med en skjorte under korsettet og over et par jeans eksempelvis. Og så kan de altså noget med lige at stramme ind - slank eller velformet. De findes i alle mulige versioner, så det er bare med at søge ud, hvilket et der passer lige præcis til dig.

Er du på udkig efter en fræk gave til hende, så kan kun anbefale dig at prøve med et korset, og kig endelig efter nogle bundløse trusser, for så vil hun helt sikkert være klar til den romantiske aften. Og hun vil elske at vise sine kvindelige kurver frem for dig.

Mindre
Mere
Viser 1 - 2 af 2 produkter
 • CORSET LACE OVERLAY WITH G-STRING
  SH-31091

  CORSET Satin og Lace overlay top med Princess Line formet med mulit ben detaljer, lynlås side åbning og talje slankende blonder op ryggen. Leveres med matchende G-STRING. FARVE: Berry/Sort, Sort, brun, Topaz, Hvid. STØRRELSER: 32-34-36-38. Kan også fås i Plus Størrelser.

  DKK 449,00
 • Megafræk Faux Læder KorsetMegafræk Faux Læder Korset
  -50%Nyhed
  Available
  Super Sexet Faux Læder Korset
  SH-31013-BLK

  med lokkende sidekanter, lynlås foran, justerbare brede skulderstropper med funktionsdygtigt spænde og en blonderende ryg. Leveres med en G-streng.

  DKK 599,50 DKK 1.199,00 -50%