Korsetter

Der er 2 varer.

Korsetter er vi helt pjattede med for de kan kombineres med bundløse trusser, så vi har fundet et godt udvalg til jer. Korsetter har været populær lige siden sin storhedstid mellem 1880 og 1900. Nu til dags bruges det i den mere frække version mellem lagnerne, sammen med hofteholdere og nylonstrømper tilføjet med frække bundløse trusser, men kor...

Korsetter er vi helt pjattede med for de kan kombineres med bundløse trusser, så vi har fundet et godt udvalg til jer. Korsetter har været populær lige siden sin storhedstid mellem 1880 og 1900. Nu til dags bruges det i den mere frække version mellem lagnerne, sammen med hofteholdere og nylonstrømper tilføjet med frække bundløse trusser, men korsetter er også i brug som hverdagstøj med en skjorte under korsettet og over et par jeans eksempelvis. Og så kan de altså noget med lige at stramme ind - slank eller velformet. De findes i alle mulige versioner, så det er bare med at søge ud, hvilket et der passer lige præcis til dig.

Er du på udkig efter en fræk gave til hende, så kan kun anbefale dig at prøve med et korset, og kig endelig efter nogle bundløse trusser, for så vil hun helt sikkert være klar til den romantiske aften. Og hun vil elske at vise sine kvindelige kurver frem for dig.

Mindre
Mere
Viser 1 - 2 af 2 varer