Kondomer

Der er 9 varer.

Kondomer er generelt noget, danskere er virkelig positivt stemt overfor, lige indtil de selv skal bruge dem. Men det kan blandt andet handle om, at vi ikke bruger den rigtige størrelse. At kondomet er for stort, så det falder af, eller også er det for lille, men vi opdager det ikke. Rigtig mange mænd vil have godt af at forsøge sig med et kondom...

Kondomer er generelt noget, danskere er virkelig positivt stemt overfor, lige indtil de selv skal bruge dem. Men det kan blandt andet handle om, at vi ikke bruger den rigtige størrelse. At kondomet er for stort, så det falder af, eller også er det for lille, men vi opdager det ikke. Rigtig mange mænd vil have godt af at forsøge sig med et kondom, der er bare lidt større. Når du udvider et kondom, strækker du kondomet, og det er yderst ubehageligt på de følsomme områder mellem benene, selv hvis kvinden er våd nok. Mål omkredsen på din pik, og find så et kondom, der har en lidt mindre omkreds. Hellere bruge lidt tid på det rigtige kondom, end et helt liv på kønssygdomme!

Der er flere anderkendte mærker der har et godt udvalg af kondomer, og det er lige netop disse du finder i vores webshop, for vi går meget op i sikker sex. Derfor er vi også jævnligt ude på markedet for at se om der er nogle spændende kondomer som vi finder interessante, som vi mener du skal have mulighed for at prøve.

Hvorfor er det så svært for så mange at få kondom på? Udover, at det måske kommer til at afbryde noget og tager lidt af følelsen, er det, fordi vi ofte ikke har styr på, om vi bruger den rigtige størrelse kondom. Bruger han den rigtige størrelse går det ikke ligeså meget ud over føleevnen og den sarte hud.

Først og fremmest: herpes, kønsvorter og og og afbryder rigtig meget mere, end det et kondom kan nå at afbryde.

Dernæst: drop alt, der hedder knopper, riller, farve, smag, og hvad der ellers kan opdrives af afskyeligheder, når det gælder kondomer. Det er ikke sjovt, når det stads skal i forbindelse med den fine hud, vi nu engang er udstyret med mellem benene - MED MINDRE: Han har en lille pik: Hun kan ikke mærke så meget... Her kan riller, knopper osv. være et hit. Prøv jer frem!

Nu skriver jeg, at ”vi” ikke har styr på, om ”vi” bruger den rigtige størrelse kondom. Det er nu engang ejeren selv, der har styr på størrelsen af sin pik. Man er ikke i tvivl, om kondomet er for stort, for så bliver det på et tidspunkt siddende oppe i hende eller ham. Derimod har mange fyre ikke styr på størrelsen, når kondomet burde være større, hvilket er ironisk i forhold til, hvor meget de fleste mænd går op i størrelsen på deres pik.

Nu tænker du måske: ”men gummiet udvider sig jo bare!?”

Ja, og det er det, der er problemet. For det (natur)gummi/latex, man bruger til at lave kondomer med, er meget blødt og venligt, når man rører ved det, men udvides det for meget, bliver det yderst ubehageligt og river ligefrem i den sarte hud, også selvom hun bliver våd. Den slags bliver man helt hudløs af, avav! Bruger man en massageolie/glidecreme er der selvfølgelig ikke samme problem, men hvorfor ikke få styr på størrelsen i stedet?

Derfor! Få styr på, om de kondomer, du (selvfølgelig) har liggende i skuffen og alle andre nødvendige steder, faktisk passer dig. For langt de fleste passer det fint med standardstørrelsen, men kan du se og mærke, at der bliver trukket i gummiet, så giv det lige en chance med nummeret større. Så bliver kondom-sex bare sjovere.

Og husk lige: det er værd at bruge det kondom. Kønssygdomme er som sagt ikke kønne sygdomme, det er ikke det værd!

Mindre
Mere
Viser 1 - 9 af 9 varer