Klitoris Vibrator

Der er 93 varer.

Klitoris vibrator er perfekt at have med dig i håndtasken, for skulle lysten pludselig komme, så kan du altid lige tage den frem. Om du foretrækker de simple og stilede eller om du er typen, som bedst kan lide en kraftig model spiller ingen rolle, da vi i vores online sexshop har klitoris vibrator til passer til enhver kvinde. Du kan vælge frit ...

Klitoris vibrator er perfekt at have med dig i håndtasken, for skulle lysten pludselig komme, så kan du altid lige tage den frem. Om du foretrækker de simple og stilede eller om du er typen, som bedst kan lide en kraftig model spiller ingen rolle, da vi i vores online sexshop har klitoris vibrator til passer til enhver kvinde. Du kan vælge frit mellem forskellige farver, designs og prisklasser, men en ting er 100 % sikkert. Klitoris vibratorer er den hurtigste genvej til en fræk orgasme, uden nogen opdager din lille hemmelighed.

Der er ingen tvivl om, at den nemmeste vej til orgasme for kvinden er ved stimulering af klitoris. Vi har samlet nogle af de bedste vibratorer på markedet, som kan være alt fra testvindere til vores favoritter. Læs hvordan du får en klitoris orgasme her.

Er du faldet for en klitoris vibrator, så er det også vigtigt at du finder en glidecreme, for det giver den bedste nogle lækre stimulationer, og dine orgasmer vil også føles langt bedre når du bruger glidecreme sammen med klitoris vibratorer.

Stor udvalg af billige klitoris vibratorer

Klitoris er et af de mest specielle og vidunderlige steder på kvindekroppen. Med det rette værktøj, kan dette ekstremt følsomme sted stimuleres med den helt rette snilde, hvilket er hemmeligheden bag den optimale seksuelle nydelse, som enhver kvinde fortjener.

Langt de fleste kvinder er slet ikke i stand til at få en orgasme, hvis de ikke sørger for at stimulere klitoris grundigt i processen.

Er blid under brug!

Stimulering af klitoris kan dog være lidt en udfordring, da det ikke gælder om bare at klø på og sætte gang i en grundig massering heraf. Nej – gør endelig ikke det. Klitoris er alt for følsom til det, og det vil ikke give dig den nydelse, som du ønsker at opnå.

Man skal være forsigtig og stimulere klitoris på en blid måde, og her er klitorisvibratorerne super effektive.

Vi har her på siden klitorisvibratorer, som helt sikkert vil bringe dig i den syvende himmel, uanset om du mangler noget til at bruge som et lille supplement til dine og eventuelt din partners lege i soveværelset, eller om du mangler noget, der kan ordne lidt mere end blot stimulere klitoris, men eventuelt tilmed gøre lidt underværker for dit g-punkt.

Skønne vibrationer til din klitoris

De fleste klitorisvibratorer har helt op til mellem seks og ti forskellige vibrationshastigheder, og der er altså lidt for enhver smag og noget at vælge imellem alt afhængig af dit humør.

Du kan bruge disse forskellige indstillingsmuligheder, til at kontrollere din nydelse og forlænge den ved lejlighed. Lad vibrationerne stige i graderne i takt med at du er på vej til at lade din krop eksplodere i en uforglemmelig orgasme. Forskellige slags…

Denne type vibrator fås som nævnt i mange forskellige udgaver, og vi kan varmt anbefale hver og en, men tag et kig på de forskellige og find ud af, hvilken der passer bedst til dig.

Nogle af pålægningsvibratorerne til klitoris, kan også sagtens med fordel anvendes til et ophidsende og forførende forspil mellem dig og en partner, hvor man bruger de blide vibrationer i kombination med en let massage eller blot blide berøringer, til at sætte gang i alle kroppens erogene zoner og tænde dig som aldrig før.

Pålægningsvibratoren

Vi har som nævnt klitorisvibratorer, der er beregnet som en pålægningsvibrator, hvilket kan være super effektivt til dig, som mangler en lille ting til at spice dit og din partners sexliv lidt op med, og noget til at bruge som forspil, så I begge virkelig kommer i stødet.

Disse er super diskrete, og vil slet ikke være klar over hvad det egentlig er ved første øjekast, eftersom det mest af alt kan ligne en lille fancy computermus.

Den ultimative handyman

Ønsker du derimod en vibrator, som kan stimulere klitoris, men ligeledes ordne alt det der ellers trænger til en omgang, så skal du vælge en eksempelvis den populære ’the rabbit’ eller en af vores mange andre smarte vibratorer, der kan stimulere bl.a. g-punktet.

Fremstillet af det bedste materiale

Det fleste af vores vibratorer til klitoris er lavet i et meget blødt og skånsomt gummimateriale, for netop at sikre dig beskyttelse af dit dyrbare spot. Vi vil desuden anbefale, at du ikke bruge vibrationerne i din vibrator mere end en fire til fem gange om måneden, da du derved sikre dig, at du ikke ”vænner” dig til dem, for sker det, vil nydelsen med tiden komme til at aftage en lille smule for dig.

Mindre
Mere
Viser 1 - 55 af 93 varer