Kimono

Der er 2 produkter

Hos Alor vil du altid kunne finde lige netop den kimono du er på udkig efter. Hos os har vi kimonoer i alle tænkelige størrelser, farver og modeller, både billige og dyre. Hvis du er på udkig efter en kimono, kjole, en babydoll eller andet sexet lingeri, vil du altid kunne finde det i vores webshop. Bestil din kimono billigt hos Alor og nyd en a...

Hos Alor vil du altid kunne finde lige netop den kimono du er på udkig efter. Hos os har vi kimonoer i alle tænkelige størrelser, farver og modeller, både billige og dyre. Hvis du er på udkig efter en kimono, kjole, en babydoll eller andet sexet lingeri, vil du altid kunne finde det i vores webshop. Bestil din kimono billigt hos Alor og nyd en aften på sofaen, i sengen eller overrask din partner med en fræk og sexet kimono.

Mindre
Mere
Viser 1 - 2 af 2 produkter
 • Leg Avenue Seraphina
  LA8869

  Sexet tøj er altid dejligt at have på. Når du køber noget forførisk tøj vil du nemlig føle dig selv meget mere lækker, da alle dine former bliver fremhævet. Du har også mulighed for at fremhæve det du bedst kan lide ved dig selv – det kræver blot at du køber noget frækt tøj. Leg Avenue er en af de mange tøjproducenter som laver utrolig meget frækt legetøj.

  DKK 299,00
 • Leg Avenue Seraphina 2 Delt Grå Natsæt
  LA-SE8880

  Her får du et uskyldigt natsæt bestående af en top og et par shorts. Natsættet giver dig det du har brug for når du skal sove, men samtidig tilføjer det også samme effekt som når vi kvinder går med matchende undertøj.

  DKK 249,00