Justerbar Penisring

Der er 9 produkter

Med en justerbar penisring kan du opnå bedre erektioner og længerevarende samleje med din partner. Du justere nemt og hurtigt størrelsen, så den passer til omkredsen af din penis.

Placér penisringen ved roden af penis og juster den så den passer. Den stopper blodtilførslen til din penis, hvilket gør, at du får en bedre erektion, der holder læng...

Med en justerbar penisring kan du opnå bedre erektioner og længerevarende samleje med din partner. Du justere nemt og hurtigt størrelsen, så den passer til omkredsen af din penis.

Placér penisringen ved roden af penis og juster den så den passer. Den stopper blodtilførslen til din penis, hvilket gør, at du får en bedre erektion, der holder længere.

Uanset hvilken justerbar penisring du er søger efter, vil du altid kunne finde en som passer efter dit ønske i vores webshop. Vi har et bredt udvalg af justerbare penisring fra nogle af de bedste sexlegetøjs mærker der er på markedet.

Mindre
Mere
Viser 1 - 9 af 9 produkter
 • Adrien Lastic Gladiator
  0589829

  Slip dine vildeste lyster fri og indfri dine frække fantasier med denne Gladiator. Her får du muligheden for at lade manden føre krig mod alle dine frække fantasier. Du skal, meget simpelt, blot putte dette sexlegetøj på mandens penis, hvorefter i begge vil kunne opleve en større stimulation.

  DKK 439,00
 • Dorcel Adjust Justerbar Silikone Penisring
  R5918

  Dorcel Adjust Justerbar Silikone Penisring er perfekt til mænd, der ønsker en erektion, der er hårdere og mere fyldig. Penisringen vil endda også sørge for, at erektionen holder længere tid.

  DKK 99,00
 • Durex Pleasure Ring
  0584762

  Durex har lavet sexlegetøj i mange år, og er velkendt på det internationale marked. Her kan vi med stolthed præsentere deres penisring der gør med tilregnet "nydelsen". Denne penisring er utrolig nem at strække ud og påføre

  DKK 89,00
 • Ouch! Vibrerende Justerbar Læder Penisring
  OU137BLK

  Du vil blive ustoppelig med denne Ouch! Vibrerende Justerbar Læder Penisring, der er forsynet med en bullet vibrator der giver nogle kraftfulde stimulationer til jer begge.

  DKK 157,00
 • Perfect Fit Speed Shift Justerbar Penisring
  E25884

  Med Speed Shift fra Perfekt Fit får du en justerbar penisring, perfekt for dig, der gerne vil have en penisring, som giver et fast greb og hvor du kan tilpasse størrelsen.

  DKK 99,00
 • Rebel Silicone Cock Ring Set
  O0523917

  En penisring er et perfekt værktøj, hvis du leder efter måder at forbedre din seksuelle oplevelse på. Denne penisring tager godt fat rundt om roden på din penis, og sørger for at holde erektionen så hård som den overhovedet kan. Dette gør, at du får en meget længere nydelse mens du har sex.

  DKK 99,00
 • Shots Toys Erection Booster
  SHT155

  En erektion kan være svær at fastholde på det maksimale niveau, hvis du og din partner har gang i sexlege der godt kan tage noget tid. Dette er naturligvis ærgerligt, da det betyder at både du og din partner ikke får den optimale nydelse fra jeres sexlege.

  DKK 39,00
 • The Screaming O - The Ohare XL Black
  E25645

  Ohare XL dobbelt vibrerende penissring er din yndlings kanin vibe med en komfortabel tilpasningsring

  DKK 129,00
 • You2Toys Penis Loop
  0514659

  Ville du ønske, at du kunne holde længere tid i sengen? Og ville du gerne kunne stimulere din partner yderligere uden brug af sexlegetøj? Så skal du bare have fat i denne lille Penis Loop fra You2Toys. Selvom den ikke ser ud af meget, kan den gøre en verden til forskel i sengen.

  DKK 35,00