Sexlegetøj Uden Phthalater

Der er 1 produkt.

Sexlegetøj uden phthalater gør vi rigtig meget ud af hos Alor.dk, vi elsker at kunne tilbyde det lækreste og sundeste sexlegetøj uden giftige materialer som phthalater, parabener, PVC og andre farlige indholdsstoffer. Vi gør en ære i at sælge sikkert sexlegetøj uden phthalater, og tjekker derfor ugentligt op med vores leverandører om, vores udva...

Sexlegetøj uden phthalater gør vi rigtig meget ud af hos Alor.dk, vi elsker at kunne tilbyde det lækreste og sundeste sexlegetøj uden giftige materialer som phthalater, parabener, PVC og andre farlige indholdsstoffer. Vi gør en ære i at sælge sikkert sexlegetøj uden phthalater, og tjekker derfor ugentligt op med vores leverandører om, vores udvalg er 100% sundt og sikkert mod huden.

Vores erotiske produkter er godkendt i EU, og langt største delen er fremstillet af medicinsk silikone, der ofte er blevet dermatologisk testet på forskellige kliniker. NEJ TAK til sexlegetøj og phthlater m.m, og ja tak til alt det lækre og sunde.

Med sexlegetøj uden phthalater behøver du ikke at gå og være nervøs for om du får allergiske reaktioner, for alt det du finder i vores webshop er alt sammen allergivenligt, og langt det meste sexlegetøj er også allergitestet og fremstillet under meget strenge kvalitets krav, for at leve op til de strenge krav som EU stiller, men vi synes det kun er godt med disse strenge krav, for man skal altså tænke på at det er produkter som skal bruges intimt, og så er det vigtigt at der er strenge krav til fremstillingen af sexlegetøj.

Vi siger nej tak til ftalater

I dag er langt de fleste danskere utroligt opmærksomme deres sundhed og dermed også hvad de putter i munden. Økologiske produkter vinder mere og mere frem, da folk gerne vil undgå de mange sprøjtemidler og deres dårlige indvirkning på kroppen. Der er imidlertid ikke kun madvarerne, man skal være lidt påpasselig med – selv nogle typer sexlegetøj kan indeholde skadelige stoffer, hvilket for de fleste kommer som lidt af en overraskelse.

Det moderne samfund er fyldt med plastikprodukter

PVC er en type hård plast, som udgør hele 12 % af hele den plast, som bliver produceret og udgør en vigtig rolle i vores moderne velfærdssamfund. Den lave vægt, lange holdbarhed og minimale vedligeholdelse er nogle af de tekniske egenskaber, der er medvirkende til, at PVC har fået en så stor udbredelse til så mange forskellige områder af vores hverdag, som den har i dag.

Bløde og elastiske dildoer

Plasten PVC er imidlertid hård og er derfor ideel at anvende til mange forskellige ting i bygge- og anlægssektoren, men den helt hårde plast er altså ikke så attraktiv, når vi snakker om eksempelvis sexlegetøj. Her er der altså brug for en noget finere type plast, og det kræver altså at der sker en bearbejdelse og altså blødgørelse af plasten. Der er en masse forskellige blødgørere, som kan anvendes og gøre PVC’en blød, men hele 90 % af disse er phthalater.

Ftalater og deres eventuelle påvirkninger

Phthalater er betegnelsen farveløse, vandopløselige og højtkogende væsker, og der produceres alene i Europa op mod 1 million tons af disse hvert år. Ftalater, som de også kaldes, fremstilles af olie og ligner en klar vegetabilsk olie, der enten har en meget svar eller slet ingen lugt. Nogle af disse ftalater er ganske harmløse, men andre kan desværre volde nogle problemer, når brugt i særlige sammenhænge.

Læs mere om ftalater her.
Miljøministeriet om ftalater

Mange syntetiske stoffer, og altså herunder phthalaterne bliver mistænkt for at have en form for påvirkninger på dyr og mennesker, der minder om der østrogen-lignende hormonelle forstyrrelser og bl.a. skade mænds sædkvalitet. De hormonforstyrrende phthalater er forbudt i legetøj til børn, men det samme gør sig dog ikke gældende for den rigtig sjove slags, der er forbeholdt voksne. Langt de fleste typer sexlegetøj er dog fremstillet uden brug af disse, og der vil fremgå af produktbeskrivelsen, hvorfor det altså ikke er et problem at undgå disse. Skulle man være i tvivl, om der er anvendt farlige ftalater, så er det den der har navnene DEHP, DBP, DIBP og BBP, man skal holde sig fra, for at være på den sikre side.

Undersøgelse fra sundhedsstyrelsen

Sundhedsstyrelsen har lavet en undersøgelse over sexlegetøj indeholdende hormonforstyrrende phthalater, og der er ikke fundet nogen sundhedsrisiko ved et normalt brug heraf, men det anbefales dog, at gravide og ammende ikke bruger sexlegetøjet. Det er så et spørgsmål, om den almindelige ikke gravide dansker heller ikke bør bruge produkterne? Som udgangspunkt er der ikke noget farligt herved, men det er ikke til at komme uden om, at vi bliver mere og mere sundheds- og kvalitetsbevidste, og er du en af de mange, som holder meget af din krop og kun vil den det absolut bedste, så kan det altså godt anbefales, at undgå ftalaterne.

Sådan undgår du ftalaterne:kobbertrådstest

Er man i tvivl om, hvorvidt ens sexlegetøj indeholder phthalater, kan man udføre en kobbertrådstest. Denne kan udføres ved at en kobbertråd varmes op over en flamme, hvorefter kobbertråden holdes ind mod plasten i et kort stykke tid. Herefter stikker man igen kobbertråden ind i flammen, og hvis flammen bliver grøn, betyder det, at plasten indeholder phthalater.

Har man noget sexlegetøj, som indeholder ftalater, så vil man eventuelt kunne bruge et kondom sammen med dildoen mv., og for dermed at undgå at komme i kontakt med eventuelle hormonforstyrrende stoffer. Det kan desuden anbefales at bruge vandbaserede glidecremer sammen med sexlegetøjet i stedet for oliebaserede, eftersom de oliebaserede nemmere vil kunne trække phthalaterne ud af sexlegetøjet og ind i ens system.

Mindre
Mere
Viser 1 - 1 af 1 vare