Harness Fri Dildo

Der er 8 varer.

En harness fri dildo er designet for at sidde i din vagina, men hvis du aldrig har prøvet en sådan dildo vil du hurtigt opdage at det vil kræve øvelse og ikke mindst stærke bækkenbundsmuskler. En harness fri dildo er nemlig beregnet til at have siddende oppe i din vagina, uden at du skal benytte dine hænder til at støtte den for at have den sidd...

En harness fri dildo er designet for at sidde i din vagina, men hvis du aldrig har prøvet en sådan dildo vil du hurtigt opdage at det vil kræve øvelse og ikke mindst stærke bækkenbundsmuskler. En harness fri dildo er nemlig beregnet til at have siddende oppe i din vagina, uden at du skal benytte dine hænder til at støtte den for at have den siddende oppe i dig.

Vi har udvalgt nogle af de mest populære harness frie dildoer, som er dejlig bløde og fleksible, flere af dem du finder på vores webshop er lavet i medicinsk silikone, dette gør dem ekstra behagelige at bruge, for silikonen varmes hurtigt op til din kropstemparatur og forbliver varme i længere tid end andre materialer.

En harness fri dildo findes i flere forskellige farver, former og designs, med eller uden vibrationer. Vi har dem alle på webshoppen. Men husk det kræver stærke bækkenbundsmuskler for at kunne få den optimale glæde af harness frie dildoer!

Mindre
Mere
Viser 1 - 8 af 8 varer