Harness

Der er 2 produkter

Hvis du vil have mere kontrol når du har strap-on sex med din partner, så er det lige netop en strap-on harness du har behov for. Pasformen og kvaliteten er en vigtig ting når det drejer sig om harness til strap-on sex, derfor kan du også finde dem i flere forskellige størrelser og materialer her på Alor. Tjek udvalget af vores harness til strap...

Hvis du vil have mere kontrol når du har strap-on sex med din partner, så er det lige netop en strap-on harness du har behov for. Pasformen og kvaliteten er en vigtig ting når det drejer sig om harness til strap-on sex, derfor kan du også finde dem i flere forskellige størrelser og materialer her på Alor. Tjek udvalget af vores harness til strap-on sex, der er noget for enhver smag og enhvert budget i vores online sexshop!

Mindre
Mere
Viser 1 - 2 af 2 produkter
 • Pipedream Universal Harness
  PD4320-01

  Dette Pipedream Universal Harness gør det muligt for dig at påspænde en dildo og trænge dybt ind i din partner. Stropperne er justerbare og materialet er dejlig blødt på indersiden, hvilket gør det behageligt at bære.

  DKK 189,00
 • Pipedream Universal Plus Size Harness
  PD4320-02

  Dette Pipedream Universal Plus Size Harness gør det muligt for dig at påspænde en dildo og trænge dybt ind i din partner. Stropperne er justerbare og materialet er dejlig blødt på indersiden, hvilket gør det behageligt at bære.

  DKK 199,00