Glidecreme til par

Der er 2 produkter

Glidecreme til par vil forbedre jeres orgasmer og stimulationen vil blive meget bedre, når I anvender glidecreme til par, for det er udviklet specielt til par, da disse er med til at gøre oplevelsen glattere, varmere og generelt bare frækkere. Der findes mange forskellige glidecreme til par som fx vandbaserede glidecreme, som skal anvendes til j...

Glidecreme til par vil forbedre jeres orgasmer og stimulationen vil blive meget bedre, når I anvender glidecreme til par, for det er udviklet specielt til par, da disse er med til at gøre oplevelsen glattere, varmere og generelt bare frækkere. Der findes mange forskellige glidecreme til par som fx vandbaserede glidecreme, som skal anvendes til jeres sexlegetøj, da denne creme ikke ødelægger produktet, og er utrolig let at rengøre efterfølgende.

Silikone glidecreme er perfekte til almindelig vaginal og anal sex. Silikone har længere glideegenskaber, og findes med forskellige smagsvarianter. Smag kan være alt fra smagfuldt chokolade til sødlig jordbær - som regel holder en flaske på 250 ml. i rigtig lang tid og for de fleste par op til et helt år.

Ved at gøre brug af glidecreme opnår man også en langt bedre nydelse, om det er med dit sexlegetøj eller når du har sex med partneren, vaginalt eller analt, det har ingen betydning, bare der bruges glidecreme vil oplevelsen føles fantastisk.

Mindre
Mere
Viser 1 - 2 af 2 produkter
 • Eros Woman Silikone Glidecreme
  O618870

  Eros Woman Silikone Glidecreme er blandt de mest populære glidecreme på markedet. Mineralsk fremstillet silikone glidecreme, der hverken klistrer eller fedter huden. Aloe vera og E-vitaminen giver din hud en sensuel og flot udstråling. Produktet indeholder ingen olie, parfume eller andre former for konserveringsmidler. Desuden er det 100% lugtfri.

  DKK 119,00
 • Flutschi Original Vandbaseret Glidecreme
  Tilbud!
  Available
  Flutschi Original Vandbaseret Glidecreme
  O620300

  Hvis der findes en klassiker indenfor glidecreme, så er det Flutschi Original Vandbaseret Glidecreme, der efterhånden har været på markedet i mange år. Dette er en glidecreme, der er vandbaseret med hele 200 ml. Det betyder, at du kan bruge den i rigtig lang tid, da cremen er drøj og holder i lang tid.

  DKK 89,00 DKK 139,00 -DKK 50,00