Glidecreme til mænd

Der er 1 produkt

Glidecreme til mænd er et must til seksuelle lege, da det vil gøre hele oplevelsen meget bedre og langt mere intens. Vi anbefaler, at du bruger vandbaserede glidecreme til pirrende oplevelser med dit sexlegetøj, så du ikke risikerer, at dit sexlegetøj tager skade og bliver slidt, og rengøring heraf bliver desuden også meget nemmere. Skal du i de...

Glidecreme til mænd er et must til seksuelle lege, da det vil gøre hele oplevelsen meget bedre og langt mere intens. Vi anbefaler, at du bruger vandbaserede glidecreme til pirrende oplevelser med dit sexlegetøj, så du ikke risikerer, at dit sexlegetøj tager skade og bliver slidt, og rengøring heraf bliver desuden også meget nemmere. Skal du i derimod have længerevarende sex med en partner, anbefaler vi brug af glidecreme med silikone, eftersom det ikke tørrer ud og altså bliver ved med at have en god glideevne. Denne type glidecreme er også rigtig god at anvende ved anal stimulation. Glidecreme til mænd kan desuden med fordel bruges til forspil med en lækker omgang massage, og overraskende nok, kan det også være yderst effektivt at have ved hånden i forbindelse med intim barbering. Det er med andre ord et produkt, som ingen burde være foruden. Desuden findes der også et udvalg af anal glidecreme, som kun skal bruges til de frække anale lege. Der findes også glidecreme til mænd som er særligt egnet til brug sammen med onani sexlegetøj!

Mindre
Mere
Viser 1 - 1 af 1 produkt
 • Flutschi Original Vandbaseret Glidecreme
  Tilbud!
  Available
  Flutschi Original Vandbaseret Glidecreme
  O620300

  Hvis der findes en klassiker indenfor glidecreme, så er det Flutschi Original Vandbaseret Glidecreme, der efterhånden har været på markedet i mange år. Dette er en glidecreme, der er vandbaseret med hele 200 ml. Det betyder, at du kan bruge den i rigtig lang tid, da cremen er drøj og holder i lang tid.

  DKK 89,00 DKK 139,00 -DKK 50,00