Glidecreme Med Smag

Der er 4 produkter

Glidecreme med smag kan gøre jeres oralsex oplevelser endnu mere velsmagende. Disse glidecreme findes i mange forskellige smags varianter som kan være med til at sætte en ekstra lækker gnist til jeres seksuelle aktiviteter i soveværelset.

Hvis du er på udkig efter en ekstra lækker glidecreme, så er det lige netop en glidecreme med smag at du sk...

Glidecreme med smag kan gøre jeres oralsex oplevelser endnu mere velsmagende. Disse glidecreme findes i mange forskellige smags varianter som kan være med til at sætte en ekstra lækker gnist til jeres seksuelle aktiviteter i soveværelset.

Hvis du er på udkig efter en ekstra lækker glidecreme, så er det lige netop en glidecreme med smag at du skal gå efter. Du vil helt sikkert kunne finde en smag som du vil synes om, for udvalget er stort og smags varianterne er enorme.

Vi har udvalgt nogle af de mest populærere glidecreme med smag, som alle er fremstillet under meget strenge kvalitets krav, som gør det sikkert for dig at spise disse glidecreme. De fleste af disse glidecremer kan også anvendes sammen med sexlegetøj, da disse glidecremer for det meste er vandbaseret.

Kig vores enorme udvalg igennem af kvalitets glidecreme og finde den som falder bedst i din smag, det vil helt sikkert sætte ny kulør på dine seksuelle aktiviteter sammen med din partner.

Mindre
Mere
Viser 1 - 4 af 4 produkter
 • AquaGlide Glidecreme Med Eksotisk Smag
  O617466

  Hvis du vil dyrke sex på en lidt mere pirrende, ophidsende og eksotisk måde, så burde du overveje at anvende AquaGlide Glidecreme Med Eksotisk Smag, som kan være det, der gør samleje, oralsex til en endnu større nydelse.

  DKK 89,00
 • AquaGlide Glidecreme Med Hindbær Smag
  O617458

  Denne AquaGlide Glidecreme Med Hindbær Smag er noget som kan give dig en endnu mere pirrende og seksuel ophidsende oplevelse især ved oral brug både for mænd og kvinder.

  DKK 89,00
 • Durex Play Strawberry vandbaseret Glidecreme
  E22839/E22839

  Gør det hele lidt mere vådt og glidende derhjemme, med denne glidecreme fra Durex Play. Du og din partner får her 50 eller 100 ml glidecreme, og så er den endda med en sød og lækker jordbær smag. Så hvis du skal smøre din partner ind i glidecreme på de intime dele, så vil du helt sikkert ikke kunne lade være med at smage og blive ved - især hvis du elsker...

  DKK 79,00
 • Wicked Vandbaseret Med Smag
  T-Wicked.smag

  Alle sanserne er i spil når under sex, men en af de som måske ikke gavner helt så meget under dynen, er smagen. At visse områder ikke sager helt fantastisk betyder ikke at personen er uhygiejnisk, dog gør ville vi ønske at vi kunne gøre noget ved det. … og det kan vi nu!

  DKK 89,00