Glidecreme

Der er 52 varer.

Glidecreme gør oplevelsen med sexlegetøj og sex nemmere, mere levende og i mange tilfælde bedre. Rigtig mange danske kvinder oplever tørhed mellem benene. Det er selvfølgelig træls og noget af et tabu, men det er samtidig utroligt nemt at gøre noget ved. Omtrent 32 % af alle kvinder i eller efter overgangsalderen oplever tørhed under sex. Kvinde...

Glidecreme gør oplevelsen med sexlegetøj og sex nemmere, mere levende og i mange tilfælde bedre. Rigtig mange danske kvinder oplever tørhed mellem benene. Det er selvfølgelig træls og noget af et tabu, men det er samtidig utroligt nemt at gøre noget ved. Omtrent 32 % af alle kvinder i eller efter overgangsalderen oplever tørhed under sex. Kvinder i en yngre alder kan også være ramt af dette ganske normale biologiske fænomen, og flere og flere får det efter operationer da medicin kan udtørre underlivet.

Desværre er det tabu i Danmark at have problemer med en tør vagina. Heldigvis findes der et stort udvalg af glidecreme hos Alor, som hurtigt og nemt kan løse dit problem. Hvis du skal bruge en creme til berøring som handjobs, massage eller sex, anbefaler vi en helt normal glideevne. Hvis du skal bruge en creme til oralsex, er det kun en fordel at vælge en med smag.

Hvis du skal bruge en creme til dit sexlegetøj, anbefaler vi vores store udvalg af vandbaserede glidecreme eller hvis du skal bruge creme til almindelig sex, skal du ud i en silikone glidereme. Til de frække anale lege har vi også et stort udvalg af anal glidecreme, der hjælper på selve glideoplevelsen. Læs vores guide om glidecreme her.

Som en nyhed har vi yderligere fået et stort udvalg af forskellige produkter indenfor intimbarbering.

Sådan får du et bedre sexliv med glidecreme

En undersøgelse foretaget blandt 10.000 kvinder viser, at rigtig mange slet ikke har fået øjnene op for glidecreme.

Mange betragter disse som et stykke legetøj, hvilket det ikke er, da det faktisk er et middel til at pifte sexlivet op igen for kvinder, som lider af ekstra meget tørhed i skeden.

Problemet bliver ikke mindre med årene. Faktisk lubrikerer kvinder mindre og mindre jo ældre de bliver, og dette er desværre ikke en oplysning, som de får hos lægen.

Rigtig mange kvinder tror, at det er deres egen skyld. Hvis lægen endelig henviser til et produkt, så er det et kedeligt produkt kaldet explorationscremet, hvilket kan findes på de fleste apoteker.

Ikke særligt frækt vel? Vores udvalg af glidecreme til kvinder findes i et stort og spændende udvalg, der også kan bruges til massage og andre frække lege. De fleste produkter kan også bestilles med smag og forskellige dufte. Er man mere til de neutrale, findes disse også i udvalget.

Blandt andet fører vi nogle af verdens bedste glidecreme fra producenter som Pjur og Eros, som har været på markedet i rigtig mange år. Du kan af denne grund være helt sikker på, at kvaliteten altid er i top.

Heldigvis ser det ud til, at glidecreme til både mænd og kvinder vinder ind i Danmark sammenlignet med før, da det blev betragtet som lidt af et nederlag, at man som kvinde ikke blev våd nok forneden. Om man vil det eller ej, er glidecreme et fint supplement til at forbedre sexlivet.

Vandbaseret glidecreme

En god glidecreme er et must have, hvis man vil have maksimalt ud af sin leg i sengen – hvad enten man er et par eller på egen hånd. Især for kvinden kan det virkelig være en game changer, når man ikke længere behøver være bekymret for manglende vådhed eller smerter under sex. En vandbaseret glidecreme er et godt valg, da den ikke alene er naturlig, men også kan bruges sammen med et kondom. Uanset om man bruger den i forbindelse med sex eller til brug af sexlegetøj er den med til at mindske friktionen, hvilket giver en silkeblød fornemmelse og mere nydelse uden efterfølgende irritation og smerter. Derfor er en vandbaseret glidecreme et rigtigt godt valg til mange forskellige mennesker og par, der gerne vil slippe for irritationsmomenter og komplikationer i forbindelse med sex og onani.

Tørhed i skeden

Overraskende mange kvinder kommer på et tidspunkt i deres liv til at døje med tørhed i skeden. Det ses ofte i forbindelse med hormonelle forstyrrelser som fx fødsler og overgangsalderen. Men det kan også skyldes mentale blokeringer som stress, nervøsitet eller træthed. Ofte skyldes tørhed i skeden ikke, at kvinden ikke tænder på sin partner – men det kan hurtigt blive opfattet sådan, hvilket lægger en dæmper på stemningen. Samtidig kan tørhed i skeden medføre, at man oplever smerter, irritation og ømhed under og efter sex. Tørhed i skeden kan derfor være utroligt generende, selvom det er helt normalt at opleve. Her kan en vandbaseret glidecreme være den oplagte løsning på problemet. På den måde behøver man ikke længere bekymre sig om vådhed, da glidecremen sikrer, at alting glider, som det skal.

Fordelene ved en vandbaseret glidecreme

Når man investerer i en glidecreme, skal man være opmærksom på, hvad den er baseret på. Ud over den vandbaserede slags findes der nemlig også glidecremer baseret på silikone. Hver type har sine særegne fordele og ulemper. Fordelen ved den vandbaserede slags er, at den er helt naturlig. Den kan let fjernes og opløses med vand, hvilket sikrer, at den ikke sviner så meget. Den absorberes hurtigere af huden, hvorfor den ikke holder helt lige så længe som en silikonebaseret glidecreme. Til gengæld er en vandbaseret glidecreme rigtig god at bruge sammen med et kondom. Glidecremen mindsker ikke kun friktionen i skeden, men forhindrer også, at kondomet tørrer ud. Ved at bruge en vandbaseret glidecreme gør man faktisk kondomet mere holdbart og elastisk, hvilket mindsker risikoen for uheld. Bruger man sin glidecreme sammen med kondom, er det utroligt vigtigt, at man vælger den vandbaserede slags. En silikonebaseret glidecreme kan nemlig opløse kondomet og få det til at springe.

Glidecreme til mange formål

Vandbaseret glidecreme er et perfekt supplement til sex, når kvinden ikke er helt våd nok, eller man bare ønsker en ekstra glidende oplevelse. Men det er ikke kun par, der kan nyde godt af en vandbaseret glidecreme. Også til sexlegetøj er det oplagt at bruge glidecreme, som letter indførslen og mindsker risikoen for små sår og ømhed i skeden. Igen er det vigtigt, at man vælger en vandbaseret glidecreme frem for en silikonebaseret, da en stor del af sexlegetøj er fremstillet af netop silikone. Glidecreme er desuden også godt at bruge i forbindelse med analsex, da numsen ikke kan fremstille smørelse selv på samme måde, som skeden kan. Selvom glidecreme især er brugt af debutanter, nybagte forældre og par i overgangsalderen, kan glidecreme dog bruges af stort set alle til mange forskellige formål.

Brug en rigtig glidecreme

De fleste kender nok til problematikken med, at man grundet tørhed i skeden eller andre komplikationer godt kunne bruge noget glidecreme. Har man ikke lige noget liggende, kan det være fristende at prøve med andre alternativer – fx forskellige olier fra køkkenet. Generelt bør man dog gå efter en rigtig glidecreme, hvad enten den er vandbaseret eller silikonebaseret. Skeden er utroligt sensitiv, og derfor er det vigtigt, at man udelukkende bruger produkter, som er egnet til formålet. Eksempelvis skal man passe på med at bruge kokosolie som alternativ til glidecreme, ikke kun fordi det sviner en del, men også fordi de antibakterielle egenskaber kan være dårlige for miljøet i skeden. Derfor er det utroligt vigtigt, ikke kun for oplevelsen, men også for sundheden, at man går efter en mild og naturlig vandbaseret glidecreme.

Stort og alsidigt udvalg af vandbaseret glidecreme

Hvis du døjer med tørhed i skeden, eller blot vil gøre sexlivet lidt bedre med god smørelse, er en vandbaseret glidecreme en god investering. I vores udvalg finder du mange forskellige muligheder, så du kan finde netop den løsning, der passer til dig. Fælles for samtlige produkter er, at de lever op til vores strenge kvalitetskrav. Alle glidecremer er dermatologisk testet og er derfor velegnet til brug i både skeden og numsen. Hvis du har sensitiv hud eller vil gøre noget ekstra godt for dig selv, kan du vælge en af vores glidecremer med plejende aloe vera. Derudover vil du blandt vores glidecremer også finde produkter med en pirrende varmeeffekt samt med smag. Der er altså rig mulighed for at prøve sig frem og finde netop den vandbaserede glidecreme, der passer til dine og jeres behov.

Alor.dk – din genvej til bedre sex

Sex skal være sjovt, spændende og rart. Fornøjelsen kan dog hurtigt blive ødelagt, hvis man bliver forhindret på grund af tørhed i skeden. Med en vandbaseret glidecreme sikrer du dig, at hele oplevelsen bliver bedre og mere gnidningsfri. Det er med til at øge fornøjelsen ved og ikke mindst lysten til sex. Hvis man oplever problemer med tør skede, er det altså værd at prøve en vandbaseret glidecreme og se, om det kan løse problemet. Her i vores udvalg kan du hurtigt finde frem til den, som matcher dine behov bedst. Derudover finder du på vores side også et stort udvalg af andre frække sager, lige fra lingeri og accessories til sexlegetøj. Hvis du vil tage genvejen til et bedre og mere problemfrit sexliv, er Alor.dk altså det rette sted at starte.

Mindre
Mere
Viser 1 - 52 af 52 varer