Glidecreme

Der er 56 varer.

Glidecreme gør oplevelsen med sexlegetøj og sex nemmere, mere levende og i mange tilfælde bedre. Rigtig mange danske kvinder oplever tørhed mellem benene. Det er selvfølgelig træls og noget af et tabu, men det er samtidig utroligt nemt at gøre noget ved. Omtrent 32 % af alle kvinder i eller efter overgangsalderen oplever tørhed under sex. Kvinde...

Glidecreme gør oplevelsen med sexlegetøj og sex nemmere, mere levende og i mange tilfælde bedre. Rigtig mange danske kvinder oplever tørhed mellem benene. Det er selvfølgelig træls og noget af et tabu, men det er samtidig utroligt nemt at gøre noget ved. Omtrent 32 % af alle kvinder i eller efter overgangsalderen oplever tørhed under sex. Kvinder i en yngre alder kan også være ramt af dette ganske normale biologiske fænomen, og flere og flere får det efter operationer da medicin kan udtørre underlivet.

Desværre er det tabu i Danmark at have problemer med en tør vagina. Heldigvis findes der et stort udvalg af glidecreme hos Alor, som hurtigt og nemt kan løse dit problem. Hvis du skal bruge en creme til berøring som handjobs, massage eller sex, anbefaler vi en helt normal glideevne. Hvis du skal bruge en creme til oralsex, er det kun en fordel at vælge en med smag.

Hvis du skal bruge en creme til dit sexlegetøj, anbefaler vi vores store udvalg af vandbaserede glidecreme eller hvis du skal bruge creme til almindelig sex, skal du ud i en silikone glidereme. Til de frække anale lege har vi også et stort udvalg af anal glidecreme, der hjælper på selve glideoplevelsen. Læs vores guide om glidecreme her.

Som en nyhed har vi yderligere fået et stort udvalg af forskellige produkter indenfor intimbarbering.

Sådan får du et bedre sexliv med glidecreme

En undersøgelse foretaget blandt 10.000 kvinder viser, at rigtig mange slet ikke har fået øjnene op for glidecreme.

Mange betragter disse som et stykke legetøj, hvilket det ikke er, da det faktisk er et middel til at pifte sexlivet op igen for kvinder, som lider af ekstra meget tørhed i skeden.

Problemet bliver ikke mindre med årene. Faktisk lubrikerer kvinder mindre og mindre jo ældre de bliver, og dette er desværre ikke en oplysning, som de får hos lægen.

Rigtig mange kvinder tror, at det er deres egen skyld. Hvis lægen endelig henviser til et produkt, så er det et kedeligt produkt kaldet explorationscremet, hvilket kan findes på de fleste apoteker.

Ikke særligt frækt vel? Vores udvalg af glidecreme til kvinder findes i et stort og spændende udvalg, der også kan bruges til massage og andre frække lege. De fleste produkter kan også bestilles med smag og forskellige dufte. Er man mere til de neutrale, findes disse også i udvalget.

Blandt andet fører vi nogle af verdens bedste glidecreme fra producenter som Pjur og Eros, som har været på markedet i rigtig mange år. Du kan af denne grund være helt sikker på, at kvaliteten altid er i top.

Heldigvis ser det ud til, at glidecreme til både mænd og kvinder vinder ind i Danmark sammenlignet med før, da det blev betragtet som lidt af et nederlag, at man som kvinde ikke blev våd nok forneden. Om man vil det eller ej, er glidecreme et fint supplement til at forbedre sexlivet.

Mindre
Mere
Viser 1 - 55 af 56 varer