Glas Dildo

Der er 55 varer.

Glas dildo er de seneste år blevet et hit hos de danske kvinder grundet det kunstneriske udtryk og effektivitet, når det kommer til stimuleringer af vagina. En glas dildo er ekstrem effektiv, meget hygiejnisk og naturligvis ekstra flot at se på! En ekstra fordel ved en dildo af glas er, at den er meget nem at varme op og nedkøle. Du vil derfor o...

Glas dildo er de seneste år blevet et hit hos de danske kvinder grundet det kunstneriske udtryk og effektivitet, når det kommer til stimuleringer af vagina. En glas dildo er ekstrem effektiv, meget hygiejnisk og naturligvis ekstra flot at se på! En ekstra fordel ved en dildo af glas er, at den er meget nem at varme op og nedkøle. Du vil derfor opleve, at stimuleringen føles forskelig alt afhængig af temperaturen på din dildo.

Vi har derfor samlet nogle af de bedste dildoer af glas på markedet, da vi ved at disse stimulerer ekstremt effektivt og dermed næsten giver dig en garanti for fantastisk orgasmer. Derudover er alle produkterne i denne kategori allergivenlige, fri for latex og farlige phthalater.

Med en glas dildo har du også mulighed for at benytte en hvilken som helst glidecreme. Når du benytter dig af en glas dildo eller sexlegetøj som er fremstillet af glas anbefaler vi at du bruger en silikone glidecreme, da den har bedre glideegenskaber end en vandbaseret glidecreme, og så holder en silikonebaseret glidecreme også i længere tid.

Guide til glas dildoer - Sådan bruger du dem

Det skal ikke være en hemmelighed, at rigtig mange kvinder tænker om, en dildo af glas nemt går i stykker, hvordan man bruger dem og hvad fordelene egentlig er? Vi har derfor samlet nogle gode tips til, hvorfor du skal overveje at købe en glasdildo.

Nej en glas dildo går ikke nemt i stykker. Selvom den er lavet af glas, er materialet ekstremt holdbart, og holder faktisk til lidt af hvert. Chancerne for at produktet splintrer er minimale, og derfor kan du roligt tage et kig på disse flotte og kunstneriske produkter. Hvis du kan lide dildoer af glas, vil du måske også lide stål dildoer. Disse er også hårde og polerede samt gode til at blive nedkølet eller opvarmet inden brug.

Hvilke fordele har en glas dildo kontra en almindelig dildo?

Kontra en almindelig dildo er en glas dildo meget hygiejnisk! Alle vores produkter på denne side er allergivenlige og phthlatfrie samt ekstra behagelige mod huden. Derudover er den robust med en god vægt, hvilket betyder, at du nemt kan sigte mod dit punkt, som du gerne vil have stimuleret - fx dit g-punkt.

Selve overfladen er glat og penetreringen er langt nemmere, især hvis du bruger en smule glidecreme.

Stimuleringer ved nedkøling og opvarmning inden brug

Blandt de absolut største gevinster - ved en dildo af glas - er, at du kan opvarme eller nedkøle den inden brug. En høj eller lav varme vil give dig en orgasme, som du aldrig har prøvet før.

Ønsker du en varm glas dildo, kan du med fordel tage en skål med varm vand. Lad så produktet ligge i vandet i cirka 5-15 minutter. Når tiden er gået, kan du teste varmen på din underarm og på den måde mærke om temperaturen er behagelig.

Ønsker du en kold glas dildo, kan du med fordel lægge den i køleskabet eller fryseren. 10 minutter burde være nok, og i virkeligheden er det en smagssag. Nogle mennesker kan lide dem ekstra kolde! Du kan igen teste temperaturen på din underarm.

Før du går igang anbefaler vi, at du starter med at føre din glasdildo over hele kroppen. Du vil opdage at den glatte overflade er meget pirrende på hudoverfladen. Påfør så en smule silikone glidecreme og før dildoen op. Langsomt kan du dreje den rundt og mærke pirringen.

Mindre
Mere
Viser 1 - 55 af 55 varer