Glas Buttplug

Der er 21 varer.

Glas buttplug til mænd er blevet populært over de sidste par år, da mange mænd har fundet ud af hvor lækker en stimulation man kan opnå med en anal plug af glas. For med en glas butt plug har man muligheder for at lege med temparaturen ved enten at lægge den på køl i køleskabet eller varme den op i varmt vand. Husk altid at afprøve temparaturen ...

Glas buttplug til mænd er blevet populært over de sidste par år, da mange mænd har fundet ud af hvor lækker en stimulation man kan opnå med en anal plug af glas. For med en glas butt plug har man muligheder for at lege med temparaturen ved enten at lægge den på køl i køleskabet eller varme den op i varmt vand. Husk altid at afprøve temparaturen på indersiden af armen for at teste hvordan det føles inden du begynder at bruge den analt.

Glas buttplug til mænd skal nydes sammen med en glidecreme, og da det er sexlegetøj som er lavet af glas, så anbefaler vi dig at bruge en silikone glidecreme sammen med glas buttplug til mænd, for det giver en langt bedre nydelse, samtidig har silikonebaseret glidecreme også længere glideegenskaber end vandbaseret glidecreme har, en silikone glidecreme tørrer heller ikke ud.

Der findes i dag et bredt udvalg anal plug til mænd som er lavet i glas, der er forskellige størrelser, former og farver, og så kan du nemt have dem stående fremme på dit natbord, for de ligner faktisk rigtigt smukt glaskunst.

Mindre
Mere
Viser 1 - 21 af 21 varer