G-punkts Vibrator

Der er 85 varer.

En G-punkts vibrator er en af de mest populære produkter indenfor sexlegetøj til kvinder. Hvis du vil mærke de dybe og fantastiske orgasmer omkring dit G-punkt, skal du vælge en rigtig G-punkts vibrator. Mange kvinder ønsker, at eksperimentere og prøve at få en ægte G-punkts orgasme. Vi har gjort det endnu lettere for dig ved at finde de absolut...

En G-punkts vibrator er en af de mest populære produkter indenfor sexlegetøj til kvinder. Hvis du vil mærke de dybe og fantastiske orgasmer omkring dit G-punkt, skal du vælge en rigtig G-punkts vibrator. Mange kvinder ønsker, at eksperimentere og prøve at få en ægte G-punkts orgasme. Vi har gjort det endnu lettere for dig ved at finde de absolut bedste produkter på markedet. På den måde kan du alene eller sammen med din partner udforske nogle af jeres frækkeste fantasier.

Det kræver naturligvis en smule træning at mestre teknikken, men der er ingen tvivl om, at vibratorerne i denne kategori kan hjælpe dig på vej. Den lette krumning på dildoen vil nemlig stimulere dit punkt, så du kan målrette din kommende orgasme endnu lettere.

Når du bruger en G-punkts vibrator anbefaler vi dig samtidig at bruge en vandbaseret glidecreme, dette gør oplevelsen endnu bedre, for så kan du bedre få den til at gnide mod dit g-punkt, og på den måde opnå en mere skræddersyet orgasme.

En G-punkts vibrator til billige priser

Vil du også gerne være en af de mange kvinder, der endelig får den ubeskrivelige og helt igennem fantastiske orgasme, som de altid har drømt om?

Så læs endelig videre her på siden, for vi har nemlig et super godt udvalg af g-punks vibratorer, som kan hjælpe dig med at opnå netop dette.

Jeg tror ikke, at jeg kan få en g-punkts orgasme?

Mange går og drømmer om at opleve netop denne g-punkts orgasme, men endnu flere er desværre af den opfattelse, at det slet ikke er fysisk muligt for dem at få orgasmen.

Det er dog slet ikke tilfældet, og det kan for de fleste sagtens lade sig gøre, men det kræver tid og øvelse. Mange får denne opfattelse, fordi de forsøger at få orgasmen ved sex med en partner, hvilket er utrolig svært, hvis man ikke har lært sin krop ordentligt at kende og kan få denne type orgasme selv først, og i denne forbindelse er den rette g-punkts vibrator rigtig vigtig.

G-punktet er ikke direkte et punkt, men nærmere et område, hvilket ligger ca. to til tre cm oppe i skeden.

Dette område er følsomt og svulmer op under seksuel stimulering, hvorfor det er lettest at finde g-punktet, når du allerede er ophidset.

Vælg din G-punkts vibrator

Der er mange forskellige overvejelser, du skal gøre dig vedrørende dit valg af g-punkts vibrator. Vi er alle forskellige og har altså hver vores lyst og dermed også hver vores nydelse.

Fælles for os alle er, at g-punktet kan stimuleres ved en g-punkt svibrator. Denne type vibrator til g-punktet findes dog også i mange forskellige modeller.

Hvor stor skal den være?

Størrelsen af vibratoren er ikke afgørende for, om du kan få en g-punkts orgasme, så længe den selvfølgelig er lang nok til at nå op til området i skeden, der skal stimuleres, hvilket alle vores vibratorer er.

Så det, du skal vælge længen efter, er simpelthen hvor dyb en indtrængen, du vil være i stand til at få.

Hvilken form skal den have?

Du skal endvidere vælge formen på din vibrator, efter hvad du er mest til – nogle kan godt lide et ”lige” skaft, mens andre er til mere ”krumme” og helt tredje er til dem, der er tykke foruden og bliver tyndere og tyndere ud mod spidsen.

Formen af skaftet er ikke som sådan afgørende for, om du kan opnå den omtalte g-punktsorgasme, da alle vores g-punkts vibratorer er lavet netop til at nå g-punktet ved at have en speciel ”krumning” ude i spidsen.

Valget for formen af den resterende del af vibratoren skal altså blot afgøres efter, hvad du er mest til, og hvad der for dig vil gøre vejen mod den ultimative orgasme endnu nemmere – altså hvad der normalt giver dig almindelig nydelse.

Vigtigt: Husk klitoris!

Når man skal drage ud på rejsen mod den fantastiske g-punkts orgasme, skal man udstyre sig med en ordentlig mængde tålmodighed og vilje – eller nogen skal i hvert fald. Man skal sørge for, at have tid til at blive grundigt ophidset og stimuleret længe.

Noget som nogen glemmer i denne forbindelse er, at klitoris faktisk spiller en stor rolle i forbindelse med at få en g-punkts orgasme, selvom klitoris overhovedet ikke er i nærheden området.

For mange er det slet ikke muligt at få en g-punkts orgasme, hvis de ikke stimulerer klitoris på vej mod klimaks ved stimulering af g-punktet.

Har du i din meget intense ophidselse ikke ”overblik” og ”overskud” til at skulle bruge en hånd til håndtering af vibratoren, mens den anden stimulerer klitoris, kan du med stor fordel vælge en vibrator som Flores fra Close 2 You eller Delight fra Vibe Therapy, da disse har en indbygget klitoris vibrator – flere af sådanne vibratorer er kendt under navnet ”the rabbit”.

Valg af materiale er vigtigt

Der er forskellige typer materialer, og det spiller også en rolle. Materiale som eksempelvis gummi eller jelly er meget blødt og fleksibelt – dette materiale vil næsten altid være brugt til ”ørerne” på rabbit vibratorer. Hård plastik er derimod ikke fleksibelt og er godt til dig, der ønsker en meget målrettet og præcis stimulering.

Der er altså mange forskellige muligheder, men uanset hvilken type materiale du vælger, så anbefaler vi, at du sørger for at bruge en glidecreme sammen med, da det vil give dig den bedste nydelse, og sikre at du ikke ”slider” på den sarte hud i dine intime områder.

G-punktsorgasme ved sex med din partner - hvordan?

Kunne du rigtig godt tænke dig at få den fantastiske g-punktsorgasme sammen med din partner?

Ja, det vil helt sikkert gøre ham helt vild i varmen, hvis han kan give dig sådan en, men det er svært, da det som nævnt kræver en helt særlig stimulering, hvilken kan være svært at give med penis, og så tager som nævnt ofte lang tid. Vi kan heldigvis hjælpe jer på vej her på siden, hvor vi også har vibratorer, som er perfekt formede og kan stimulere g-punkt og klitoris under samlejet med fyren.

Sådan føles orgasmen... mmhh..ahh..uUuhhh....

Det kan føles meget mærkeligt, at være ved at få en g-punkts orgasme, hvis man ikke har prøvet det før. Nogle føler faktisk at de er ved at tisse, men det skal man dog ikke være bange for sker.

Kan du komme til at slappe helt af og bare nyde det, vil denne tissetrangsfølelse gå væk igen, og du kan forsætte mod orgasmen.

Når man løsner de muskelspændinger omkring g-punktet og blodcirkulationen kommer i gang i dette område – hvilket er det, der sker, når du får orgasmen – så kan det faktisk føles så godt, at det næsten er ubehageligt, når du ikke er vant til det.

Skulle det blive ekstra vådt, skal du altså ikke frygte, at du alligevel er kommet til at tisse en tår, da dette blot skyldes, at kvinder jo altså også kan sprøjte, når de kommer, hvis de blot er stimuleret korrekt og nok. Den ekstra væske er altså kun et godt tegn, og vil helt sikkert tænde fyren endnu mere.

Mindre
Mere
Viser 1 - 55 af 85 varer