G-punkts Dildo

Der er 10 varer.

G-punkts dildo er til de kvinder som beare elsker at få stimuleret deres g-punkt. Har du aldrig prøvet at få en g-punkts orgasme, så vil du elske når du har oplevet hvad en G-punkts dildo kan give dig. For når du prøver en af disse dildoer vil du blive dybt imponeret over hvor dybe, lange og sensuelle stimulationer den giver, og det er lige neto...

G-punkts dildo er til de kvinder som beare elsker at få stimuleret deres g-punkt. Har du aldrig prøvet at få en g-punkts orgasme, så vil du elske når du har oplevet hvad en G-punkts dildo kan give dig. For når du prøver en af disse dildoer vil du blive dybt imponeret over hvor dybe, lange og sensuelle stimulationer den giver, og det er lige netop det som skaber den ene orgasme efter den anden. Kendetegnet er naturligvis den lette krumning, som rammer dit punkt igen og igen.

G-punkts dildoer kræver en smule mere træning end normale dildoer, men når man først har mestret legen, vil man hurtigt finde ud af, hvad man som kvinde har manglet hele sit liv. Vores udvalg af en g-punkts dildo er alsidigt, og kan bruges af alle kvinder uanset alder - brug guiden nederst på siden hvis du ønsker at blive klogere på, hvordan disse produkter bedst anvendes samt, hvilke du skal overveje at købe.

G-punks dildoer i alverdens former

Går du som så mange andre kvinde og sukker efter den eftertragtede og ganske særlige g-punksorgasme?

Er det tilfældet, kan vi stærkt anbefale, at du forsætter læsningen her på siden, da du kan finde lækre kvalitetsprodukter, som kan hjælpe dig og gøre vejen til denne fantastiske orgasme både nemmere, sjovere og mere behagelig.

Kan alle få en g-punkts orgasme?

I dag går utrolig mange kvinder rundt og er af den opfattelse, at de slet ikke er fysisk i stand til at få en g-punks orgasme, hvilket er utrolig ærgerligt, da det slet ikke er tilfældet. Det er bestemt muligt, du skal bare øve lidt, have god tid og bruge de rigtige redskaber som eksempelvis en af vores g-punkts dildoer, da det næsten ikke er til at klare uden.

Utrolig mange eksperimenterer og forsøger at få en g-punktsorgasme ved samleje, men det kan være utrolig svært og kræver, at man kender sin egen krop utrolig godt.

Hermed skal man altså gerne have lært at opnå orgasmen på egen hånd med hjælp fra en dildo, da det vil gøre det noget nemmere ved samleje, eftersom du her ved, hvad der skal til, og hvordan din krop reagerer ved forskellige former for stimulering af g-punktet.

Det fantastiske punkt sidder ca. to til tre centimeter oppe i kvindens skede og er et utroligt følsomt område, der vil svulme op ved seksuel stimulering.

Det betyder, at det faktisk ikke er et punkt som sådan, og området er lettest at finde, når man er ophidset, da det ikke vil kunne mærkes på samme måde som eksempelvis mandens g-punkt.

Hvilken g-punkts dildo skal jeg vælge?

Man skal gøre sig en del overvejelser, når man skal vælge sin g-punkts dildo. Alle er formet forskelligt og vi har alle hver vores lyster og oplever altså nydelse på hver vores måde.

Noget, som går sig gældende for os alle er dog, at vi kan få stimuleret vores g-punkt ved hjælp af en g-punkts dildo, da denne er udformet netop med dette formål for øje.

Dildoerne til stimulering af g-punktet fås dog i mange forskellige modeller, så du skal blot finde ud af, hvilken type du er mest til, da de alle kan nå og stimulere området.

Du skal også huske at tænke over, om du er til vibrationer eller ej, da vi både har dildoer med og uden disse.

Ofte bliver stimuleringerne af g-punkt og klitoris noget mere intense ved brug af en vibrator dildo, hvilket mange synes er vildt dejligt, mens andre foretrækker en mere simpel og ”rolig” stimulering uden pirrende vibrationer.

Hvad stor skal dildoen være?

Det er ikke dildoens størrelse, der er afgørende for, om man kan opnå en g-punktsorgasme. G-punktet sidder som nævnt ikke ret langt oppe i skeden, og selv små diskrete dildoer kan altså stimulere området, da de netop er formet efter det.

Længden af dildoen skal man sådan set blot vælge ud fra hvor dyb en indtrængen, man ønsker. Her kan du overveje, hvad der giver dig den bedste nydelse ved samleje. Er det fyren med den meget store eller lille penis - eller er det noget midt i mellem. Det er en god ide at vælge dildoens størrelse efter samme nogenlunde samme princip.

Selve formen på skaftet

G-punkts dildoens form har mange forskellige variationer, men de har alle en grundform, der er kendetegnet ved det lille knæk eller bøj, som er ude i spidsen, der netop er beregnet til at stimulere g-punktsområdet.

Ud over grundformen, findes dildoerne i former fra lige til ”krumme” skafter. Nogle er meget tykke og fylder kvinden meget ud, mens andre er smalle og nemmere at rette mod bestemte områder.

Helt tredje typer er tykke ved roden og bliver så tyndere ude mod spidsen, så man både kan få glæde af den fantastisk følelse en stor udfyldning kan give, samtidig med at man kan give en meget direkte og intensiv stimulering af præcise punkter i g-punkts-området.

Du skal altså blot vælge formen efter, hvad der vil give dig den største nydelse ved normal sex, for det vil nemlig hjælpe dig på vej, og gøre det endnu nemmere at nå den ultimative g-punktsorgasme.

Stimulering af klitoris!

På rejsen mod den ubeskrivelig dejlige g-punktsorgasme, er det nødvendigt at væbne sig med en stor mængde tålmodighed og tid – det gælder i hvert fald for langt de fleste.

Man skal være utrolig ophidset og der skal ofte ske stimulering ret længe, før orgasmen kan indtræde.

Når man forsøger at få denne orgasme, er de fleste dog så fokuserede på, at det er g-punktet, man skal arbejde med, hvorfor de helt glemme også at stimulere klitoris. Dette er dog en stor fejl. Stimulering af klitoris kan have afgørende betydning for at få en g-punktsorgasme.

Har man problemer med at koncentrere sig om stimulering af g-punkt og klitoris samtidig med hver sin hånd, er der heldigvis råd for det.

Du kan nemlig få en helt særlig type dildo, der kaldes the rabbit. The rabbit har små ”ører”, der sørger for at stimulere klitoris med små vibrationer, samtidig med at selve dildoen stimulerer dit g-punkt.

Hvilket materiale skal den have?

Vi har her på siden sexlegetøj i forskellige typer materialer og valget heraf har en betydning for din nydelse. Eksempelvis er materialer som gummi og jelly meget bløde og fleksible, hvilket kan være utrolig behageligt.

Det er også den type materiale, som man normalt vil bruge til den ovenfor omtale rabbits ører, da klitoris er et meget følsomt og sart område. Plastik dildoer eller dildoer med et metallisk eller stål look, er hårde dildoer, der kan give en mere målrettet og punktlig stimulering.

Der findes altså mange forskellige typer materialer til din dildo, og de er gode hver og en på hver sin måde. Uanset dit materialevalg, anbefaler vi dog, at du sørger for altid at anvende glidecreme sammen med sexlegetøjet, da det sikre dig den bedste nydelse uden beskadigelse af de intime områders sarte hud, så du kan klare rigtig mange timer med din g-punkts dildo, der uden tvivl vil blive din nye bedste ven.

Tror du ikke på os? Vores venner i serien Sex and the City er ellers helt enige, hvilket også ses i afsnittet, hvor selv uskyldige Charlotte bliver helt fortryllet og må aflyse cosmopolitans og hygge med hendes tre bedste veninder for at blive hjemme med hendes ”mr. rabbit”.

G-punksorgasme under samleje?

Hører du også til blandt flokken, som drømmer om at opleve den skønne g-punkts orgasme ved samleje med din partner? Det vil helt sikkert give din fyr et kæmpe selvtillidsboost og gøre ham mere ophidset end nogensinde før, hvis han bliver i stand til at give dig denne orgasme.

Nok er det svært, men det er faktisk muligt, og her på siden har vi flere små lækre sager, som virkelig kan gøre underværker og sørge for, at det bliver langt nemmere for dig og din parter at gøre drømmen til virkelighed.

Vi har eksempelvis We Vibe 4, hvilket er en smart form for g-punkts dildo med vidunderlige vibrationer, som tilmed stimulere klitoris, mens der er plads til fyrens penetrering.

Hermed har du og din partner altså det bedst mulige udgangspunkt for opnåelse af en g-punktsorgasme under samleje – og som en ekstra bonus, vil fyren også nyde godt at de mange dejlige vibrationer under akten.

En meget speciel følelse…

En g-punkts orgasme er vanvittig intens, og har man ikke prøvet det før, kan det føles nærmest helt mærkeligt. Mange får en tissetrængende fornemmelse og stopper derfor deres stimulering, men det skal man endelig ikke, da det blot betyder, at man er meget tæt på klimaks, og forsætter man stimuleringen, vil tissetrangen også gå væk.

Nogen synes oven i købet, at det kan være næsten helt ubehageligt, men på en dejlig måde, hvilket nok ikke giver så meget mening.

Det er en utrolig svær følelse at beskrive, men vi kan kun anbefale alle kvinder at prøve den – det vil uden tvivl være en oplevelse du sent vil glemme, så ta’ et kig rundt på siden; der vil helt sikkert også være noget for dig!

Mindre
Mere
Viser 1 - 10 af 10 varer