Frække valentinesgaver til hende

Der er 5 produkter
Viser 1 - 5 af 5 produkter
 • Fetish Fantasy Vibrerende Brystvorteklemmer
  PD3620-12

  Brystlege er ofte sjove og behagelige for både kvinden og manden. Oftest bliver de brugt til forspil, men faktisk kan man lege med brystvorterne under hele forløbet – det kræver bare det helt rigtige sexlegetøj, som du kan se her. Dette frække sexlegetøj sørger for at dine eller din partners nipples bliver stimuleret. 

  DKK 239,00
 • Fifty Shades of Grey Sweet Torture Vibrerende Brystklemmer
  E26465

  Oplev pirrende fornemmelser med Fifty Shades of Grey Sweet Torture, disse lækre brystvorte klemmer er drevet af en kraftfuld bullet vibrator. Blød silikone udstyret med en ring, sørger for at de sidder perfekt om dine brystvorter, så du rigtigt kan føle den fantastiske stimulering.

  DKK 168,00
 • Icicles No. 55 Mundblæst Glas Dildo
  PD2955-00

  Et smukt håndlavet kustværk, Icicles No 55 glas dildo er behændigt buet for eksplosive g-punkt stimulationer, hver ende af skaftet kan prale sin unikke tekstur, der tilbyder uendelige muligheder, for den ultimative nydelse.

  DKK 299,00
 • Liberator Bonbon Toy Mount Sexpude
  LIB-bonbon

  Liberator bonbon sexpude, gør legen alene eller sammen med en partner lidt mere spændende, forvandel din yndlingsdildo eller vibrator til effektiv og fræk sexmaskine.

  DKK 749,00
 • Lykkepose til hende
  0636347

  Har du svært ved at finde ud af hvad du skal give til hende, uanset om det er veninden, kæresten, konen eller en helt anden? Så kan det være at denne lykkepose er lige noget for hende. Med en lykkepose kan du nemlig være sikker på at der er blevet sat fokus på at opfylde hendes seksuelle fantasier

  DKK 89,00