Fjer

Der er 1 produkt.

Fjer er ikke bare en pynteting for piger. De er ikke kun til at nusse kvinder med, de er til det hele. For den lette berøring passer ind under opvarmningen, men den har også stor effekt som modsætning til fx pisken.

Der er i dag flere forskellige mærker som har lavet forskellige fjer-ticklers, her kan nævnes Lelo som har en rigtig flot en som e...

Fjer er ikke bare en pynteting for piger. De er ikke kun til at nusse kvinder med, de er til det hele. For den lette berøring passer ind under opvarmningen, men den har også stor effekt som modsætning til fx pisken.

Der er i dag flere forskellige mærker som har lavet forskellige fjer-ticklers, her kan nævnes Lelo som har en rigtig flot en som er utrolig populær, PicoBong har en med sorte, og de er begge sat på et kort håndtag, mens Fifty Shades of Grey har en med en lang pisk-lignende holder. Der er lidt for enhver smag.

Men der er selvfølgelig mange andre mærker som laver disse fjer-tickler, og det gør de naturligvis for, at de har opdaget hvor populære de er blevet. Noget der kan anbefales, er at give din partner en blindfold på, for derefter at benytte en fjer-tickler, det vil få alle hendes sanser til at vågne, og med det korrekte forspil vil du med sikkerhed få en nat i erotikkens tegn som du sjældent vil glemme.

Det er forståeligt, hvis fjer virker lidt for pussenusset for nogle mennesker, men man skal ikke tage fejl. Fjer udgør en lækker sanselig afveksling under sex. Når begge parter er tændte, er alle nerveenderne klar, og ens hud bliver én stor sensitiv modtager af berøring. Derfor bliver fjer et plus at kunne afveksle med.

Fjer passer også ind som afveksling, hvis I er glade for den mere hårde udgave af sex. Det er altid en god ting at tænke i modsætninger. At have isterninger med som et kølende indslag, men så sammen med det at have te eller andet varmt med som modsætning.

Det samme gælder for eksempel for pisken eller (sex)battet. Her giver fjerene en fantastisk modsætning, når ballerne er ved at blive røde. Og så er fjer et hit efter sex. Når man bare vil ligge og slappe af sammen, være ved at falde i søvn sammen. Måske har den ene af parterne lidt energi tilbage, og så er det simpelthen så dejligt at blive nusset lidt med nogle fjer. Det må I prøve!

Mindre
Mere
Viser 1 - 1 af 1 vare