Fetish

Fetish

Der er 116 varer.

Fetish er til dem som er til de lidt mere frække og forbudte lege. Denne kategori er derfor til alle fetister eller BDSM tilhængere - Vi har lidt af hvert til dem, som ønsker at eksperimentere med alt fra bondage til det frækkere og kinky sexlegetøj. Her finder du sex piske som paddles, almindelige piske, strap-on dildoer sex møbler, og meget me...

Fetish er til dem som er til de lidt mere frække og forbudte lege. Denne kategori er derfor til alle fetister eller BDSM tilhængere - Vi har lidt af hvert til dem, som ønsker at eksperimentere med alt fra bondage til det frækkere og kinky sexlegetøj. Her finder du sex piske som paddles, almindelige piske, strap-on dildoer sex møbler, og meget mere. Vores udvalg af BDSM produkter er af den højeste kvalitet, hvilket betyder at du sikkert og trygt, kan komme igang med at få opfyldt dine kinky fantasier.

Derudover kan I også eksperimentere og opleve de vildeste sexstillinger med vores udvalg af sexgynger, fetish møbler og bondage. Disse kan krydre jeres sexliv endnu mere, og anses som nogle af de mest populære produkter i vores BDSM kategori. Måske Fifty Shades of Grey sexlegetøj er noget for dig eller jer?

Er du eller i helt grønne indenfor SM og BDSM? Se vores guide til BDSM og fetish

Har du selv en fetish?

Alle mennesker tænder på bestemte ting som fx kropsdele, hårfarver, dufte eller noget helt andet. Bare fordi du foretrækker blonde-mennesker, betyder det ikke, at du har en fetish for personer med en lys hårfarve.

Men hvis du ikke kan blive tændt eller ophidset uden at personen er blond, så har du en rigtig fetish for blonde personer. Dette karakteriseres som en ægte fetish. Nogle tænder på latex, lingeri, fødder eller behåring, men det er vigtigt at huske at bare fordi man tænder på en bestemt ting, er det ikke sikkert, at det er en fetish.

En god tommelfingerregel går på at: Hvis du ikke kan få en orgasme uden at tænke eller fysisk røre ved din foretrukne ting, kan du godt betragte det som en fetish.

Mindre
Mere
Viser 1 - 55 af 116 varer