Penis Creme

Der er 7 produkter

Erotiske hjælpemidler det er lige netop det du har brug for hvis du savner ny inspiration og kulør på dit sexliv. Disse produkter er kommet for at blive, det er helt sikkert. Flere og flere benytter sig af erotiske hjælpemidler, og det er der jo nok en grund til. Det er erotisk opstemmende, du får et bedre og mere spændende sexliv. Og hvem vil i...

Erotiske hjælpemidler det er lige netop det du har brug for hvis du savner ny inspiration og kulør på dit sexliv. Disse produkter er kommet for at blive, det er helt sikkert. Flere og flere benytter sig af erotiske hjælpemidler, og det er der jo nok en grund til. Det er erotisk opstemmende, du får et bedre og mere spændende sexliv. Og hvem vil ikke gerne have det? Hos Alor har vi et kæmpe udvalg af produkter, som kan sætte fut i dit sexliv. Og vi har flere års erfaring med indkøb af disse produkter, så du er sikker på at få høj kvalitet til gode priser af erotiske hjælpemidler.

Ved at gøre brug af sådanne produkter, som også går under navnet sexlegetøj eller sex toy, kan også medvirke til at nedsætte risikoen for prostatakræft, ligesom at de kan hjælpe kvinder der lider af inkontinens, til mænd anbefales prostata vibratorer for at undgå prostatakræft, og til kvinder med inkontinens vil bækkenbundskugler helt sikkert kunne hjælpe mod denne lidelse.

Hvilke erotiske hjælpemidler skal du købe?

Først skal du finde ud af, hvad du har behov for, og hvad produktet skal bruges til. Se også denne artikel om, hvordan du kommer igang med seksuelle hjælpemidler. Er det til dig selv eller til din partner? Måske skal I bruge en aften i sengen til at kigge her på siden og finde det helt rigtige. Skal det bruges vaginalt, til penis eller analt? Vi har et varieret udvalg af både dildoer, penisvibratorer, plugs og meget andet. Skal det være harmløse bindelege eller offentlig pirring? Manchetter og blindfolds eller en lydløs vibrator, der kan styres med trådløs fjernbetjening, så I kan lege offentligt, uden at nogen bemærker det?

Er du i tvivl om, hvad du skal vælge, eller har spørgsmål til et eller flere af vores produkter, så er du altid velkommen til at kontakte vore kundeservice, som venligt og professionelt hjælper med råd og vejledning. Vi går alt hvad vi kan for at hjælpe mennesker med dysfunktionelle problemer.

Når du har valgt og bestilt, iler vi med at sende din vare, så du hurtigt kan komme i gang med at bruge den, for du kan sikkert slet ikke vente. Bestiller du en hverdag inden kl. 17, sender vi din vare samme dag. Vi sender din vare i neutral emballage for at værne om dit privatliv.

Mindre
Mere
Viser 1 - 7 af 7 produkter
 • Cobeco Pharma Big Boy Golden Erect Penis Creme
  3100003664

  Gnid lidt af denne effektive Big Boy Golden Erect Creme på hele længden af din penis, for derefter at lade den virke i 5 minutter, før du begynder den seksuelle aktivitet. Du vil elske din nyopdagede udholdenhed!

  DKK 148,00
 • Cobeco Pharma Erect Direct Penis Spray
  3100003770

  Hvis du oplever erektions problemer vil denne Erect Direct Penis Spray kunne hjælpe dig. Den forbedrer blodgennemstrømningen til din penis, som derved giver nogle hurtige resultater.

  DKK 98,00
 • Cobeco Pharma Penis XL Erektionscreme
  3100004115

  Denne Cobeco Pharma Penis XL Erektionscreme har en kombination af naturlige ingredienser, der stimulerer blodcirkulationen og støtter funktionen af det erektile væv. Den vil gøre så din penis vil få maksimal tykkelse og styrke.

  DKK 148,00
 • De Smukkeste Silke Rosen BladeDe Smukkeste Silke Rosen Blade
  -DKK 50,00
  Available
  De Smukkeste Silke Rosenblade
  LC001-udgået

  Nyd en tidløs og klassisk romantisk scenarie sammen med din kæreste med en dans på roser. Føl, hvordan det er at være virkelig tilbedt. Spred de hundrede duftende silkerosenblader, blødt i dit værelse sammen med fire stemningsindstillinger lys, og inviter din kæreste til at deltage i en tur i himmelen. Dine rosenblade er røde. 

  DKK 149,00 DKK 199,00 -DKK 50,00
 • Touché Erect Penis Creme
  TOU022

  Hvis du oplever midlertidige erektionsproblemer så skal du prøve Touché Erect Cream. Denne erektionsforstærkende creme forbedrer blodgennemstrømningen til din penis, som derved giver nogle hurtige resultater.

  DKK 99,00
 • Velv'Or Manhood Penis Refresh
  E24785

  Kunne du godt tænke dig en hurtig friskhed, er denne væske helt sikkert noget for dig. Som navnet så fint antyder, er den nemlig blevet fremstillet kun for at kunne gøre din penis mere frisk på de tidspunkter, som du gerne vil have. Står du og skal ned i byen, kan den være hurtig at tage på

  DKK 149,00
 • Viamax Maksimum Gel
  E22108

  Med Viamax Maksimum Gel kan du opleve kraften af naturlige engredienser. Den specielle formel stimulerer blodgennemstrømningen til din penis, der giver dig en bedre udholdenhed og skaber nogle kraftfulde erektioner.

  DKK 239,00