Gaveide Og Sex Spil

Der er 42 produkter

Erotiske romaner og bøger, samt noveller er i dag blevet utrolig populært – og det med god grund! Der findes flere utrolig gode bøger på markedet, som varmt kan anbefales, og du kan finde flere af dem her på siden. Bøgerne indeholder sex, lidenskab og meget mere, som virkelig kan opsluge dig og give en interessant læseoplevelse, som du sent vil ...

Erotiske romaner og bøger, samt noveller er i dag blevet utrolig populært – og det med god grund! Der findes flere utrolig gode bøger på markedet, som varmt kan anbefales, og du kan finde flere af dem her på siden. Bøgerne indeholder sex, lidenskab og meget mere, som virkelig kan opsluge dig og give en interessant læseoplevelse, som du sent vil glemme.

Det er blandt andet Fifty Shades of Grey bøgerne, der handler om en uskyldig piges møde med det mørke BDSM univers, som er utrolig eftertragtede. Og det er selvfølgelig den der har gjort at erotiske romaner og bøger er i stigende vækst når det drejer som om popularitet.

Det er også lige netop derfor at du her på vores webshop kan finde et godt udvalg af erotiske romaner og bøger, der kan være med til at sætte ekstra god kulør på dit sexliv. Prøv at kigge på siden og se, om der ikke også er noget for dig.

Mindre
Mere
Viser 1 - 42 af 42 produkter
 • 210th Ladies Box Sexlegetøj Gaveæske
  E25123

  Her er den perfekte gave til en kvinde du holder af. Dette er en meget personlig og luksuriøs gave, som du giver til kvinden du virkelig føler fortjener det. Dette er en box, som du helt sikkert ikke må gå glip af.

  DKK 529,00
 • After Dinner Willies
  E20627

  Står aftenen på ren hygge og mangler I noget frækt mundgodt til at gøre aftenen lidt bedre. Så er der ingen tvivl om, at disse After Dinner Willies bliver nødt til at være en del af jeres hyggeaften.

  DKK 59,00
 • After Sex Mints
  3300003796

  Har du brug for en lille opfrisker efter sex? Så glem alt om at tage cigaretterne, men I stedet tag en af disse after sex mint-pastiller. Nyd disse dejlige sugarfri peppermynte, mens du kæmper for at få vejret igen efter den hede aktion.

  DKK 19,00
 • Anal Spillet - For Dig Der Elsker Anal
  O0775800

  Gør det hele lidt sjovere med et spil, hvor hele centrum handler om analsex. Kan du godt lide at lege med et anus, kan du sammen med din partner finde ud af en masse om denne fetish ved hjælp af dette spil. 

  DKK 149,00
 • Candy G-String
  E20352

  Haps! Candy G-String er noget af det mest populære slik til voksne og det er der en helt simpel grund til. Her får du nemlig alt det vi simpelthen bare elsker på denne fantastiske planet. En let og forførende udsmykning af en kvindekrop, og så kan du ovenikøbet spise slik på selv og samme tid.

  DKK 49,00
 • Candy Love Rings
  E23702

  Bryd isen og tag dette sjove slik-legetøj med ind i soveværelset og gør det til en helt anderledes fornøjelse.

  DKK 19,00
 • Chokolade BodyPaint
  MSX00500526

  Du læser helt rigtigt. Her får du intet mindre end kropsmaling lavet på chokolade. Nu har du derfor muligheden for at male din partner og være intime på en anderledes og sjovere måde end måske før, samtidig med at i kan slikke det af hinanden efterfølgende.

  DKK 49,00
 • Cola Boobs
  E24539

  Står du og mangler en sjov lille ekstra gave til en speciel anledning, så er Cola Boobs den perfekte ting. Dette vil bringe mange smil frem. Både fordi det er en lille sjov ting, men også fordi, at det er noget for enhver, der elsker et godt stykke slik.

  DKK 29,00
 • Cola Willies
  E24546

  Står du og mangler en sjov lille ekstra gave til en speciel anledning, så er Cola Willies den perfekte ting. Dette vil bringe mange smil frem. Både fordi det er en lille sjov ting, men også fordi, at det er noget for enhver, der elsker et godt stykke slik.

  DKK 29,00
 • De Smukkeste Silke Rosen BladeDe Smukkeste Silke Rosen Blade
  -DKK 50,00
  Available
  De Smukkeste Silke Rosenblade
  LC001-udgået

  Nyd en tidløs og klassisk romantisk scenarie sammen med din kæreste med en dans på roser. Føl, hvordan det er at være virkelig tilbedt. Spred de hundrede duftende silkerosenblader, blødt i dit værelse sammen med fire stemningsindstillinger lys, og inviter din kæreste til at deltage i en tur i himmelen. Dine rosenblade er røde. 

  DKK 149,00 DKK 199,00 -DKK 50,00
 • Dick On A Stick
  E23335

  Nu kan det nærmest ikke blive mere sødt eller frækt. Mangler du noget frækt weekend-guf til dig og din partners hyggeaften? Vil du overraske hende med en ekstra willie, så er der her en sjov lille gave der både vil overraske, men også behage hende.

  DKK 19,00
 • Durex Pleasure Box Limited Edition
  0636452

  Savner du at få nydelse på højt plan, kan du vælge at investere I denne Durex pleasure box. Boksen her indeholder nemlig utrolig mange spændende elementer, som kan være med til at skabe nogle sjove sexlege ved hjælp af spil og sexlegetøj. Du kan snildt drage ud på et spændende eventyr, hvor dig og din partner ikke har været før.

  DKK 169,00
 • Fifty Shades Darker Dark Desire Advanced Bondage Kit
  E27445

  Med Fifty Shades Darker Dark Desire Advanced Bondage Kit har i mulighed for at udleve alle jeres frække bondage drømme.

  DKK 539,00
 • Fifty Shades Darker Kinky Fuckery Kinky Bondage Kit
  E27444

  Med Fifty Shades Darker Kinky Fuckery Kinky Bondage Kit har i mulighed for at udleve alle jeres frække bondage drømme.

  DKK 459,00
 • Fifty Shades Darker Principles of Lust Romance Bondage Kit
  E27443

  Med Fifty Shades Darker Principles of Lust Romance Bondage Kit har i mulighed for at udleve alle jeres frække bondage drømme.

  DKK 359,00
 • Hard Willies
  MSX 01000335

  Nu kan du få spiselige små tissemænd. I alle de gængse vingummifarver får du her vingummi penisser der absolut er perfekt som enhver fødselsdagsgave

  DKK 39,00
 • Jelly Boobs
  E20642

  Hvem kan ikke lide bryster? Vi kan nærmest ikke få nok af dem og det er jo fuldt forståeligt. Bryster er simpelthen noget der blev skabt på den bedste dag nogensinde.Om du kan lide at røre ved dem, slikke på dem eller noget helt andet må du selv tænke dig til, så kan du her få lov til at spise en håndfuld bryster.Disse små brysthapsere er mere eller...

  DKK 29,00
 • Jelly Willies
  E20641

  Mangler du noget sjovt at servere til dine gæster på en hyggeligt aften. Eller til en fødselsdag, hvor der er noget spræl i, så er her lige, hvad I har brug for.

  DKK 29,00
 • Kiiroo Onyx & Pearl Teledildonic
  E25592

  Er du og din partner klar til at tage jeres sexliv til et helt nyt niveau? Skal der ske noget spændende, og kan I godt lide at prøve noget lidt ud over det traditionelle. Så er dette sæt fra Kiiroo helt sikkert en investering, I aldrig vil komme til at fortryde.

  DKK 2.769,00
 • LELO Adore Me Pleasure Set
  L7762

  Forfør hinanden med stil med LELO Adore Me Pleasure Set. Vil du forkæle din partner ultimativt ud over alle grænser, så er dette sæt GAVEN. Ingen blomster, ingen chokolade, men en eventyrlig aften uden sidestykke.

  DKK 1.239,00
 • Lelo Bridal Pleasure Sexlegetøj Gavesæt
  E24260

  Er du selv brud og leder efter noget ganske særligt til at gøre din bryllupsnat ekstra mindeværdig eller står du som veninde og mangler den perfekte sjove gave til polterabend? Så tag et kig på dette Lelo Bridal Pleasure Sexlegetøj Gavesæt.

  DKK 1.439,00
 • LELO Dare Me Pleasure Set
  E23790

  Udfordre hinanden med dette LELO Dare Me Pleasure Set. Der er helt sikkert dømt leg, fantasi og eventyr med dette stilfulde Dare me pleasure sæt. Perfekt til jer der vil krydre jeres sexliv og måske prøve at udvide jeres horisont med lidt kinky og frækt SM.

  DKK 899,00
 • Lovers Premium Erotic Dice Game Sex Terninger
  E22005

  Disse Lovers Premium Erotic Dice Game Sex Terninger vil sætte ekstra kulør på den frække aften med din partner! Kast de farvede og bløde sex terninger, og få bragt ny spænding i sexlivet.

  DKK 68,00
 • Lovers Premium Kamasutra Dice Game Sex Terninger
  E22006

  Disse Lovers Premium Kamasutra Dice Game Sex Terninger vil sætte ekstra kulør på den frække aften med din partner! Kast de farvede og bløde sex terninger, og få bragt ny spænding i sexlivet.

  DKK 68,00
 • Lovers Premium Romantic Dice Game Sex Terninger
  E22003

  Disse Lovers Premium Romantic Dice Game Sex Terninger vil sætte ekstra kulør på den frække aften med din partner! Kast de farvede og bløde sex terninger, og få bragt ny spænding i sexlivet.

  DKK 68,00
 • Lovers Premium Tickle Me Bondage Kit
  E22013

  Dette Lovers Premium Tickle Me Bondage Kit er skabt til det forførende forspil. Sættet indeholder en blød fjer tickler til pirrende berøringer, håndjern og et satin blindfold - et frækt sæt der hjælper jer på vej til fræk og inderlig sex.

  DKK 139,00
 • Lykkepose til ham
  0636363

  Den perfekte gave til ham får du lige her – her får du nemlig en lykkepose, som vil kunne gøre alle mænd glade og lykkelige. Med en lykkepose kan du være sikker på, at der er blevet taget godt hånd om ham. En lykkepose kan blive givet til en fødselsdag, fest eller andre højtider, hvor der gerne må være lidt sjov på bordet. Her kan du eventuelt kigge på...

  DKK 89,00
 • Marshmallow Willies
  E23342

  Overrask din partner, veninde eller din ven med en kop varm kakao i den kolde tid – hvilket nærmest er 300 dage om året her i Danmark, og placer en elegant penisformet skumfidus i deres varme drikSjældent sætter noget gang i festlighederne som en penis i din mad og drikke. Du kan eventuelt også krydre fredagsslikket med sådan en lille håndfuld tissemænd,...

  DKK 39,00
 • Penis Bong
  3300003880

  Pipedream har lavet en fræk lille bong til dem der kunne synes dette var sjovt.

  DKK 349,00
 • Penis Pasta
  E20295

  Det gør ikke noget at du ikke er et gastronomisk vidunder. De fleste kan vel lave pasta, og selv hvis du ikke kan lave pasta, så gør det ikke så meget i dette tilfælde.

  DKK 39,00
 • Penis Slikpung
  E20487

  Her er der lidt lækkert til dem der forguder den smukke herrekrop. Der findes utrolig meget forskelligt du kan beklæde dig med for at pifte dit sexliv op, og det meste er dog noget der passer til kvindernes kroppe.Men nu er der altså kommet noget til mændene også!

  DKK 49,00
 • Penisform til spejleæg
  MSX01000340

  Forestil dig at efter du har været sammen med din partner, så vil du gerne forkæle ham/hende lidt og vil derfor lave morgenmad til jer. Det klassiske er æg og bacon, som er en sikker vinder hos alle.

  DKK 29,00
 • Peppermint Peckers Mini
  E24542

  Når man har chancen for at lave sjov med folk, så skal man benytte den. Tilbyd en af dine kollegaer eller bekendte en mint pastil, og se dem i hovedet når de opdager, hvad det er, de putter i munden.

  DKK 19,00
 • Rianne S Heart Vibe Opladelig Hjerte Massager
  E26355

  Rianne S Heart Vibe Opladelig Hjerte Massager er et smukt vibrerende hjerte, der er lavet af blødt og silkeagtig silikone. Dette smukke hjerte har en kraftfuld motor og 10 forskellige vibrationsindstillinger.

  DKK 249,00
 • Sex & Mischief Sex Spillekort
  SSS09901

  Med dette frække Sex & Mischief Sex Spillekort er du pakket på til en fræk og sjov aften med til partner. Spil for eksempel strip poker og forfør hinanden med dette frække spil kort.

  DKK 55,00
 • Sexy Jelly Men
  E24545

  Står du lige og mangler en horny man og kan ikke lige finde den rigtige? Så kan du finde trøst i disse lækre Horny Jelly Men.

  DKK 29,00
 • Shunga Erotic Oriental Crystals
  T-276700

  Det er en sand skat fra havet når får en hud så blød som aldrig før. Få fornemmelsen af at din hud bliver født på ny når du tager dig et dejligt langt karbad med disse fantastiske krystaller.

  DKK 199,00
 • Slik BH
  E20392

  Hvis du sidder lige nu som kvinde og tænker blot en lille smule om det kunne være sjovt at fortælle partneren derhjemme, at du har købt noget frækt undertøj, hvorefter ud tager denne lækre BH på og forføre dem herefter. Så ja, det er virkelig sjovt, og det skal nok også give en ganske forførende effekt og tilføje en lidt lummer stemning samtidig.

  DKK 49,00
 • Spiselige Brystvorte Kvaster
  E23348

  Du behøver ikke at lede længere hvis du søger noget der gør brysterne til højdepunktet i den seksuelle stemning. Føl dig som en rigtig lækkerbisken og prøv disse spiselige brystvorte kvaster.De er behagelige at have på, de er hurtigt at tilvænne sig (selvom de nok skal blive spist hurtigt), og så er de utrolig farverige.

  DKK 34,99
 • Succulent Willie Lollipop
  E23339

  Her er en fræk lille lollipop, som du absolut bliver nødt til at smage. Dette er ikke bare en almindelig slikkepind som du kan gå ned og købe i et supermarked, for her får du virkelig en fræk stang.

  DKK 15,00
 • ToyJoy Rød Romantisk Gave Sæt
  3006010105

  Mangler du en gave, er dette dette et gavesæt du altid kan give til dine venner eller veninder. Når du har givet gaven kan du være sikker på, at modtageren af gaven vil gå en spændende tid i møde, hvor blandt andet soveværelset er meget mere livligt. (så hvis det er en roommate, kan gaven genovervejes)

  DKK 249,00
 • Vingummi Kærlighedsringe
  MSX01000337

  En revolutionerende udgave af en penisring. Disse Love Rings påføres penissen ved fuld erektion, og fungere derved so en penisring. Den sørger altså for at hele oplevelsen bliver mere følsom, samtidig med at sædudgangen bliver ”forsinket”. Med andre ord, så holder han sig lidt længere i sengen.

  DKK 19,00