kontakt@alor.dk

Vi vil altid svare alle e-mails indenfor 24 timer alle hverdage
Ring alle hverdage
mellem 10.00 - 17.30

22 55 90 39

Marie Johansen
Kunderservice ansvarlig
Kundeservice

Dildoer

Her finder du de bedste dildoer på markedet, og uanset hvilken type du foretrækker, vil du kunne finde en eller flere i vores shop, som opfylder dine behov. Vi har alt fra G-punkts dildoer og glas dildoer til realistiske dildoer. Udover det kan du ligeledes finde testvindere og de mest populære, der enten er bedømt af vores egne kunder eller fra eksperter og medier. Vi anbefaler, at du gør dig et par vigtige overvejelser inden du beslutter dig for at købe en af vores produkter på siden. Du kan fx tænke over, om din egen billige dildo skal være lille og diskret eller stor? Hvad skal den kunne, stimulere din klitoris eller g-punktet? Læs mere om hvordan du vælger en dildo længere nede på siden. Søger du en vibrator, så klik her.

Viser alle


Find den perfekte billige dildo til kvinder

Naturligvis findes den, men det kræver til gengæld, at du gør dig et par tanker og overvejelser inden du shopper løs.

Der findes så mange forskellige dildoer på markedet, at det hurtigt bliver en uoverskuelig jungle for mange.
Ved at følge vores 3 overskrifter nedenfor, vil du hurtigt kunne danne dig et overblik over dildo-markedet. Du er naturligvis mere end velkommen til at se vores bud på de 5 bedste dildoer.

dildoer

Nogle af de vigtigste overvejelser er formen, materialet og størrelsen. Disse 3 ting er afgørende, når du skal stimulere din vagina eller klitoris, da dildoen netop skal ramme de helt rigtige steder.

Detaljer som sugekop, vibratorer eller riller/mønstre er også værd at tage med, da disse er med til at gøre oplevelsen sjovere og bedre.

1. Hvilken form skal din dildo have?

Er det første gang, du skal prøve en dildo, anbefaler vi, at du starter med en mindre model med en glat overflade. Den skal være nem at betjene og ikke have for mange funktioner.

Nogle kvinder foretrækker realistiske dildoer (ligner rigtige penis), og andre er mere til billige G-punkts dildoer i fast materiale, som udelukkende fokuserer G-punktet.

Hvis du kan lide at være håndfri, kan du bruge en dildo med sugekop. Disse kan sættes fast på alle hårde overflader, og giver en mere realistisk følelse af sex.

Det er altid en smagssag, og du kan sagtens vælge en som har det hele, men vi anbefaler dog alligevel, at du starter stille og roligt ud.

2. Vælg størrelsen med omhu

Vi har alle sammen hørt det før. Det er ikke størrelsen, men gørelsen, og det er 100 % sandt. Kvinders anatomi er individuel, og i langt de fleste tilfælde (særligt for nybegyndere) er det en god ide, at starte med en mindre model, da musklerne i starten er meget anspændte og ikke vandt til den samme penetrering, som fx når du onanerer eller har sex.

Størrelsen spiller en vigtig rolle, når du skal vælge din drømme dildo. Beslut dig om din skal være stor og fyldig, small eller kort. Rigtig mange tror at kvinder vælger de største dildoer, men langt de fleste vælger faktisk en lille og diskret model, som ikke virker voldsom.

Det er en god ide at tjekke størrelsen på den billige dildo under detaljer på produktsiden. Nogle gange ser produkterne større og mindre ud på billederne, i forhold til hvad de er i virkeligheden.

3. Fleksibilitet og materiale er vigtigt

Fleksibilitet og materiale er også vigtigt at have med i processen. Disse to spiller en afgørende rolle for, hvordan din oplevelse bliver. Fx er silikone dildoer faste men bløde, og disse er nemme at føre op og kræver mindre glidecreme end dildoer af glas og stål grundet den hårdere overflade.

Sidste nævnte bedre til stimulation af fx prostata eller G-punktet, da de er nemmere at målrette. Produkter af stål og glas er desuden nemme at varme op og afkøle, som også kan give en fantastisk effekt under stimulationen. Det kan umiddelbart lyde som en farlig ting (glas), men alle vores erotiske produkter er fremstillet af hærdet glas, som ikke kan gå i stykker.

Realistiske dildoer er også et kæmpe hit blandt kvinder, som kan lide den ægte vare. Materialet hos disse føles næsten som rigtig hud, og du kan ligeledes se under produktets detaljer om dildoen falder under denne kategori.

Danske kvinder: En dildo skal være 14,3 cm.

Hvis kvinder selv kunne vælge størrelsen, ville de så vælge en stor eller lille model? Flere undersøgelser viser, at størstedelen af alle kvinder faktisk foretrækker mindre modeller frem for de helt store.

Den seneste undersøgelser viser, at hvis man tager gennemsnittet af de købte dildoer, vil snittet ligge på 14,3 cm. i længden og 3,85 cm. i diameter.

Design, æstetik og kvalitet vinder

Det er ingen hemmelighed, at danske kvinder er blevet mere og mere kvalitetsbevidste, når det kommer til sexlegetøj - Det ses hvert fald tydeligt, når det kommer til indkøb af kvalitets dildoer.

Tendenserne viser, at kvinder generelt i branchen er blevet mere trendy hvad angår indkøb, og derfor er det ikke særligt populært længere, at købe billige produkter fra Asien. Æstetiken, designet og materialet spiller en vigtig rolle simpelthen fordi udvalget er blevet større sammenlignet med for bare 5 år siden.

Med andre ord er kvinden blevet mere kræsen, og det er kun en god ting, da hverken mænd eller kvinder skal proppe hvad som helst op i dem. I dag kommer langt de fleste erotiske artikler i et fint etui, som får den billige dildo til at virke som en delikat sag, der kan stå fremme i soveværelset eller medbringes i håndtasken

En billig dildo går aldrig af mode

Kommer talen på erotiske artikler, er en dildo altid en af de første produkter folk tænker på. Sådan har det været lige fra starten, og mon ikke fremtiden ligeledes bliver sådan? Af disse grunde kan man konkludere, at her har vi med en ægte klassiker at gøre!

Den største fordel ved en dildo er, at den kan benyttes uanset om man er single eller i et parforhold. Disse mange muligheder betyder, at produktet dermed også bliver brugt og ikke bare ligger og samler støv et sted i hylden.

Den store popularitet betyder, at danskerne (særligt kvinder) køber disse erotiske produkter til dem selv som gave eller til en de holder af.

© 2015 Alor.dk – FKT Invest ApS – Kirkevej 7 - 9881 Bindslev - CVR. Nr. 36 44 90 39 - e: kontakt@alor.dk . Kundeservice: 22 55 90 39
Fa 10% rabat - Klik her
Køb nu – betal, når du vil

Med ViaBill kan du købe dine varer nu og betale, når du vil. Det er sikkert, helt enkelt og ganske rente- og gebyrfrit. Webshoppen sender dig varerne, og du betaler for dit køb i det tempo, der passer dig. Læg blot varerne i kurven, og vælg ViaBill som betalingsform.

  • Rente- og gebyrfri delbetaling
  • Få varerne, inden du betaler
  • Betal, når det passer dig