Det Sødeste Sexlegetøj

Der er 3 produkter

Der er alle mulige slags vibratorer, og så er der de søde, som vi kalder det sødeste sexlegetøj. De vibratorer, kan man have stående fremme, fordi de ikke lige afslører, at de kan andet end at se søde ud.

Når det drejer sig om det sødeste sexlegetøj, taler vi om både teddybjørne, fisk og ænder. Ikke umiddelbart det, vi forbinder med en vibrator...

Der er alle mulige slags vibratorer, og så er der de søde, som vi kalder det sødeste sexlegetøj. De vibratorer, kan man have stående fremme, fordi de ikke lige afslører, at de kan andet end at se søde ud.

Når det drejer sig om det sødeste sexlegetøj, taler vi om både teddybjørne, fisk og ænder. Ikke umiddelbart det, vi forbinder med en vibrator, og derfor er de et hit blandt brugerne. De er simpelthen både til pynt og til ren nydelse.

Måske mangler du en gave? Måske kunne du godt tænke dig at købe noget utraditionelt. Jamen, så har du et rigtig godt bud her blandt de mere søde og skjulte vibratorer.

Det sødeste sexlegetøj findes i mange forskellige former og designs, med et helt fantastisk og inspirerende design, som gør at ingen vil opdage jeres lille hemmelig som står fremme på natbordet. For det er faktisk noget man sagtens kan gøre med disse søde vibratorer.

For nogle mennesker er sexlegetøj lettere skræmmende, men så er det godt, at man kan få søde vibratorer, der ikke er det mindste skræmmende.

En gummi-and er der vel ingen, der rynker på næsen af? Disse gummi-ænder er en god idé. Big Teaze Toys er især en god idé for dig, der ikke har brug for at råbe ud til verden, at du ejer en vibrator, men samtidig har du på ingen måde lyst til at undvære den, når du skal ud af huset eller bare, når du skal i bad og lige glemte at få vibratoren fra skuffen med.

Big Teaze’s lille vibrator og de forskellige gummi-ænder kan du diskret tage med dig overalt, og du kan også få en fint indpakket gummi-and, som du kan give videre – med et glimt i øjet. Modtageren skal nok før eller siden forstå, at den kan bruges til mere end pynt.

Teddy Love er til dig, der godt kan lide at starte ud med at nusse for så at gå videre til det mere seriøse – sammen med en bamse. Teddy Love er også til dig, der mangler en gave, som skal kunne lidt ekstra. Det kan være til en polterabend, Valentinsdag eller måske ligefrem til den, der lige er blevet skilt. Teddy Love vibrerer primært gennem næsen og tungen, men hele bamsen vibrerer, så du kan bruge Teddy Love, som du har lyst.

Prøv Alors søde vibratorer. Hvis du mangler et sted at starte med sexlegetøj. Måske tænker du ”jeg er begynder med sexlegetøj, hvad skal jeg købe?”. Begynd her.

Mindre
Mere
Viser 1 - 3 af 3 produkter
 • Fun Factory Boosty Anal Plug
  38374

  Fun Factory Boosty Anal Plug bringer dig skånsomt og lidenskabeligt til klimaks. Funky ser den ud. En lidt sær snegl, og netop det humoristisk islæt er ikke atypisk for Fun Factorys produkter.

  DKK 189,00
 • LELO Noa Opladelig G-punkts Vibrator
  L5843

  LELO Noa Opladelig G-punkts Vibrator er en luksuriøs og lækker par vibrator, der er yderst velegnet til dig, som gerne vil prøve kræfter med noget nyt og spændende i soveværelset. Denne vibrator er perfekt til par, eftersom den kan sættes op i kvinden og bruges til både forspil, men samtidig kan den også bruges under selve samlejet.

  DKK 599,00
 • Oxana Pussy And Ass Masturbator
  Tilbud!
  Available
  Oxana Pussy And Ass Masturbator
  O524638

  Oxana Pussy And Ass Masturbator er en klar bestseller og ”must-have” indenfor onaniprodukter til mænd. Når konen eller kæresten bliver for meget eller ensomheden rammer, kan du hygge dig med det perfekte stykke sexlegetøj til vaginal og analsex.

  DKK 449,00 DKK 799,00 -DKK 350,00