Designer Vibrator

Der er 115 varer.

Designer vibrator er til de meget kræsne kvinder. Eksklusive designer vibratorer er blevet mere og mere populære de sidste par år. Disse produkter kan meget mere end bare de almindelige modeller, da de udstråler designbevidsthed og feminitet, når det er bedst. En designer vibrator kan faktisk lidt af hvert, men alligevel er den utrolig brugerven...

Designer vibrator er til de meget kræsne kvinder. Eksklusive designer vibratorer er blevet mere og mere populære de sidste par år. Disse produkter kan meget mere end bare de almindelige modeller, da de udstråler designbevidsthed og feminitet, når det er bedst. En designer vibrator kan faktisk lidt af hvert, men alligevel er den utrolig brugervenlig - men bare rolig de koster ikke en hel månedsløn.

Alle kvinder fortjener at eje en kvalitets sikret designer vibrator, og derfor har vi samlet nogle af de mest populære på markedet i denne kategori.

I og med disse vibratorer er eksklusive og flotte, kan du sagtens have dem til at stå fremme, da de netop ikke ligner en kæmpe stor voldsom og kedelig dildo, som man ellers gemmer langt væk i en skuffe. Vores udvalg er derimod populært, af høj kvalitet og eksklusivt så du slet ikke er i tvivl, om du har en ægte designer vibrator i hænderne.

Når du anvender designer vibratorer så anbefaler vi dig at bruge dem sammen med en vandbaseret glidecreme, for det giver langt den bedste stimulation, når det drejer sig om eksclusivt sexlegetøj.

Billig designer og luksus vibrator

Er du også en af de mange piger, som går og drømmer om at opleve den perfekte orgasme, men mangler det rette værktøj til at opnå denne? Så smut en tur rundt her på siden, hvor du kan finde et lækkert udvalgt af værktøjer netop med dette formål for øje.

Forbudt og beskidt?

Mange kvinder, som ikke får anskaffet sig det rette værktøj til at tilfredsstille deres behov simpelthen af den grund, at de ikke bryder sig om meget virkelighedstro penisefterligninger i hudfarver, med blodåre osv., da det for måske kan virke lidt beskidt og forbudt at have liggende i natbordsskuffen. Løsningen er dog heldigvis lige for næsen af dig, eftersom vi har på siden har en masse flotte og super elegante designervibratorer.

Denne type vibrator har du på ingen måde lyst til at gemme væk i skuffen – tværtimod, så er de så smukke med deres rene, bløde linjer, flotte farver og lækre materiale, at man kunne fristes til at have dem stående fremme på reolen.

Luksus vibratorer i alle størrelser

Designer vibratorerne fås i rigtig mange forskellige størrelser og faconer, så man kan finde en flot og smart legekammerat – uanset om man ønsker at eksperimentere med g-punkts orgasmer eller blot mangler et lille supplement til dit og din partsner sexliv. Du kan her finde vibratorer i smarte designs, som kan sættes op i kvinden og bruges under selve samlejet og give jer begge en meget mere intensiv og speciel oplevelse under sex. Andrevibratorer fungerer som pålægningsvibratorer og kan anvendes til et spændende og forførende forspil eller under selve samlejet til at sætte yderligere gang i jeres lyster. Endelig kan disse også bruges til et dejligt og afslappende efterspil med en lækker massage enhver kvinde virkelig vil sætte pris på, og det kan måske ovenikøbet give jer blod på tanden til en omgang mere eller to, hvis I vel og mærket ikke er alt for udkørte af jeres nye spændende oplevelser.

Alle regnbuens farver

Ikke nok med at designer vibratorerne har nogle virkelig flotte faconer og rene, bløde linjer, så fås de også i nogle virkelig flotte farver, hvilket blot gør dem endnu mere tiltalende. Vi har både de diskrete og klassiske i hvid og sort, som er et stort hit blandt utrolig mange karrierekvinder med en minimalistisk og elegant stil. Derudover har vi også dem i utrolig stærke, skarpe og karakteristiske farver så som eksempelvis pink, hvilket er en smuk og fræk farve, som i sig selv kan være helt forførende. Endelig har vi også designervibratorer i de sarte og meget delikate pastelfarver, hvilket også altid er en sikker vinder, da disse ikke lige sådan går af mode.

Billige priser på design

Selve begrebet ’designer vibrator’ får dig måske til at tænke, at du ikke lige får råd til en af disse lækkerbiskender lige foreløbigt, men det er slet ikke tilfældet. Vibratorerne fås til meget billige penge, og det uden at der på nogen måde er gået på kompromis med kvaliteten. Selvfølgelig er denne type vibrator ikke den billigste vibrator på markedet, men de ekstra penge er bestemt givet utrolig godt ud og du vil helt sikkert ikke fortryde det.

Mindre
Mere
Viser 1 - 55 af 115 varer