Designer Dildo

Der er 17 produkter

En designer dildo er meget mere end bare en dildo. Det er et stykke sexlegetøj, som enhver kvinde må og skal eje. Alor.dk har af den grund samlet nogle af de mest eftertragtede designer dildoer på markedet til kvinder i alle aldre og uanset seksuelle præference.

Danske kvinder er designbevidste, og de kræver mere end store, hårde og kedelige di...

En designer dildo er meget mere end bare en dildo. Det er et stykke sexlegetøj, som enhver kvinde må og skal eje. Alor.dk har af den grund samlet nogle af de mest eftertragtede designer dildoer på markedet til kvinder i alle aldre og uanset seksuelle præference.

Danske kvinder er designbevidste, og de kræver mere end store, hårde og kedelige dildoer, og det har vi fundet frem i stor stil, derfor har vi også oprettet denne kategori så du nemt kan finde en designer dildo som passer lege efter din smag!

Selvom en designer dildo er designet til det bedste og har de optimale brugervenlige funktioner, er det ikke ensbetydet med at de koster en hel månedsløn. I langt de fleste tilfælde kan de også anvendes som begynder dildoer. Eksklusive designer dildoer er også altid 100% phtalate frie, simple at bruge og ser så moderne ud, at de nemt kan ligge frit fremme på skrivebordet eller en hvilken som helst hylde i hjemmet. Værsgo og og vælg blndt vores dildoer af højeste kvalitet og flotteste design.

Mindre
Mere
Viser 1 - 17 af 17 produkter
 • Clone-A-Willy Medium Skin tone
  E24277

  Du har med garanti sagt til din partner, at du godt kunne tænke dig at få hans penis som en dildo. Det har du nu muligheden for, med denne Clone-A-Willy medium skin tone, som er den originale penis-støber.

  DKK 349,00
 • Fifty Shades of Grey – Freed Sort Glas Dildo
  E28592

  Dildoens udformning og materiale giver dig uanede nydelsesmuligheder. Væk dine sanser til live ved hjælp af det kølige glas og nyd dildoens pirrende kugledesign. De 6 kugleformede ”bolde”, sikrer en intens sanseoplevelse hver gang. Dildoen har en krumning, som gør den velegnet til stimulering af G-punkt eller prostata.

  DKK 269,00
 • Fun Factory Amor Silikone Dildo Med Sugekop
  FF22508

  Fun Factory Amor Silikone Dildo Med Sugekop er en simpel men lækker dildo, der henvender sig et utrolig bredt publikum, hvilket garanteret også gælder dig.

  DKK 299,00
 • Fun Factory Magnum Dildo Med Sugekop
  FF22664

  Med Fun Factory Magnum Dildo Med Sugekop får du simpelt, stilrent og effektivt design. Den har ikke en Ferrari, og den har ikke overskæg. Men den har stadig, hvad der skal til for at blive lige så populær som tv-stjernen af samme navn.

  DKK 375,00
 • Fun Factory New Wave Dobbelt Dildo
  FF25336

  Denne Fun Factory New Wave Dobbelt Dildo har en innovativ form, nærmest som et W, og det gør den perfekt til lesbiske par, fordi de faktisk nu kan se på hinanden under elskov.

  DKK 569,00
 • Fun Factory Share Strap-On Dildo
  FF24438

  Del fornøjelsen med Fun Factory Share Strap-On Dildo, som er en strap-on dildo uden harness. Den er det ideelle legetøj for jer, der gerne vil eksperimentere, bryde jeres grænser og opleve og nyde nye, spændende eventyr.

  DKK 549,00
 • Fun Factory Share XL Strap-On Dildo
  FF25064

  Del og oplev en ny dimension af lidenskab med Fun Factory Share XL Strap-On Dildo. Share XL Strap-On Dildo er en harness fri dildo fra Fun Factory.

  DKK 599,00
 • Fun Factory Sonic Dobbelt Dildo
  FF25265

  Denne Fun Factory Sonic Dobbelt Dildo er super smart og elegant, og den kan anvendes af en kvinde alene eller sammen med en anden kvinde. Dildoen har nemlig som navnet antyder to ender, der begge er beregnet til stimulering af en kvinde.

  DKK 525,00
 • Fun Factory Tiger Silikone Dildo
  FF24103

  Denne Fun Factory Tiger Silikone Dildo vil få vilddyret frem i dig. Denne dildo er stor, smidig og følsom. Den er smuk og elegant at se på, og så er den velsignet med den farlige evne at vække erotisk begær alene ved sin udstråling.

  DKK 339,00
 • Icicles No. 66
  PD2966-20

  Dette stykke sexlegetøj fra Pipedreams er en super fræk anal dildo med 7 perle former der bliver større fra top til bund. Med disse perler vil dildoen give dig en intens nydelse, når du fører den op i dig.

  DKK 199,00
 • Laid D. 1 G-punkts Silikone Dildo
  E22135

  Laid D. 1 G-punkts Silikone Dildo, fra det norske kvalitets mærke Laid, er blevet kåret som det bedste produkt til hende i den svenske avis Aftonbladet – og dette ikke uden grund. D. 1 er fremstillet af 100% medicinsk silikone, og designet til målrettet at stimulere kvindens g-punkt.

  DKK 399,00
 • Laid D. 2 Stone G-punkts Dildo
  E25598

  Den testvindende Laid D. 2 Stone G-punkts Dildo er fremstillet af Gabbro bedre kendt som Sort Granit. Og denne unikke dildo er med sin blå-sorte og blankt polerede overflade. netop ligeså smuk som en fuldmåne på en stjerneklar himmel. 

  DKK 699,00
 • LELO Ella G-punkts DildoLELO Ella G-punkts Dildo
  Tilbud!
  Available
  LELO Ella G-punkts Dildo
  L0909

  LELO Ella G-punkts Dildo er en super smart og elegant dildo, der kan hjælpe dig med at opnå den fantastiske g-punktsorgasme, som alle går og drømmer om.

  DKK 359,00 DKK 499,00 -DKK 140,00
 • Njoy Eleven Stål Dildo
  E22228

  Denne flotte Njoy Eleven Stål Dildo er designet i en fyldig og stor størrelse, som det prisvindende firma Njoy er stolte af.

  DKK 2.199,00
 • Njoy Fun Wand Stål Dildo
  E22222

  Njoy Fun Wand Stål Dildo er skabt til at være perfekt til g-punkt stimulation af kvinden, og formen er fremstillet, så man kan bevæge dildoen med lækre bevægelser og stadig stimulere den små ekstra følsomme områder.

  DKK 799,00
 • Njoy Pure Wand Stål Dildo
  E22221

  Den flotte Njoy Pure Wand Stål Dildo er fremstillet specielt til at stimulerer G-punktet. Dildoen er formet til at give den bedste stimulering. Den er af meget høj kvalitet, hvilket ses i det flotte design og de gode materialer. Dildoen er fremstillet i medicinsk stål som ikke ruster, og den er håndpoleret til at skinne.

  DKK 839,00
 • Vibo KitVibo Kit
  Tilbud!
  Available
  Vibo Kit
  E21623

  Dette Vibo kit sæt I lilla, er et sæt du kan bruge til at give dig selv den maksimal nydelse. Selve designet er ment som en opgradering til din egen vibrator 

  DKK 99,00 DKK 199,00 -DKK 100,00