Delay Spray

Der er 7 produkter

Delay spray er til mænd der går med ønske om at kunne have sex i længere tid med sin partner. Den er også yderst effektiv til de mænd der kæmper med, at de får for tidlig udløsning.

Alle de delay spray du finder her på vores webshop er med aktive ingredienser, herunder garvesyre der stammer fra egetræsbark, som har en effekt, der hjælper mænd m...

Delay spray er til mænd der går med ønske om at kunne have sex i længere tid med sin partner. Den er også yderst effektiv til de mænd der kæmper med, at de får for tidlig udløsning.

Alle de delay spray du finder her på vores webshop er med aktive ingredienser, herunder garvesyre der stammer fra egetræsbark, som har en effekt, der hjælper mænd mod for tidlig udløsning. I kombination med panthenol giver den tilmed en desensitiverende effekt, hvilket hjælper mænd med at kontrollere, at de ikke får for tidlig sædafgang!

Hvis du går og har et ønske om at imponere din kvindelige partner i sengen, så er det helt sikkert en delay spray du skal prøve, for du vil virkelig få smilet frem på hende når du kan holde dig i længere tid. Dette fører til en langt bedre nydelse når i har sex, og så vil du også kunne opnå at give hende mere end bare en orgasme.

Mindre
Mere
Viser 1 - 7 af 7 produkter
 • De Smukkeste Silke Rosen BladeDe Smukkeste Silke Rosen Blade
  -DKK 50,00
  Available
  De Smukkeste Silke Rosenblade
  LC001-udgået

  Nyd en tidløs og klassisk romantisk scenarie sammen med din kæreste med en dans på roser. Føl, hvordan det er at være virkelig tilbedt. Spred de hundrede duftende silkerosenblader, blødt i dit værelse sammen med fire stemningsindstillinger lys, og inviter din kæreste til at deltage i en tur i himmelen. Dine rosenblade er røde. 

  DKK 149,00 DKK 199,00 -DKK 50,00
 • Pjur Superhero Spray
  E22493

  Hvis der et et produkt, som rigtig mange mænd drømmer om, hvad angår seksuel performance, så er det et produkt, der booster oplevelsen og giver manden et fantastisk udløsning. Pjur Superhero Spray er ideelt til alle mænd, der gerne vil holde længere i sengen og nyde mere intense orgasmer.

  DKK 145,00
 • Rocco Siffredi Delay Gel
  MSX00500740

  Denne Rocco Siffredi Delay Gel er løsningen til mænd der har problemer med for tidlig sædafgang, hvilket ofte er forårsages af stress eller angst.

  DKK 129,00
 • Rocco Siffredi Delay Spray
  MSX00500738

  Denne Rocco Siffredi Delay Spray er løsningen til mænd der har problemer med for tidlig sædafgang, hvilket ofte er forårsages af stress eller angst.

  DKK 119,00
 • Shunga Dragon Delay Creme
  E22966

  Hvis du har problemer med, at du kommer lidt for hurtigt, så er Shunga Dragon Delay Creme det perfekte produkt for dig. Produktet øger både din følsomhed og din udholdenhed, når det er krævet.

  DKK 229,00
 • Velv'Or AID Be Enduring Penis Delay Cream
  E26961

  Kunne du godt tænke dig at holde på udløsningen, således at der er mere tid til det sjove og dejlige sex? Så kan denne væske være lige for noget for dig, for den giver dig nemlig mulighed for at holde dig længere. Derudover er den også meget forfriskende, og når du har påført den på penis, vil du føle dig som om i lige var startet.

  DKK 129,00
 • Velv’Or Manhooed Be Steady Penis Delay Spray
  E26964

  Kunne du godt tænke dig at have lidt længere gang i legene inde I soveværelset, så er denne delay-spray helt sikkert det du mangler. Aldrig mere behøver du at skamme dig over tidlige udløsninger – nej, med denne spray har du mulighed for at få din partner i mål før din egen løsning melder sig på banen.

  DKK 139,00