Buttplug Med Vibrator

Der er 40 varer.

Buttplug med vibrator til mænd er designet med nogle kraftfulde vibrationer der vil give dig den ypperste anal stimulation. Mange mænd har opdaget hvor lækkert det føles når en buttplug er blevet tilføjet med lækre vibrationer, nogle af dem kan endda styres via en trådløs fjernbetjening, og den helt nye trend er app styrede buttplug, hvor det er...

Buttplug med vibrator til mænd er designet med nogle kraftfulde vibrationer der vil give dig den ypperste anal stimulation. Mange mænd har opdaget hvor lækkert det føles når en buttplug er blevet tilføjet med lækre vibrationer, nogle af dem kan endda styres via en trådløs fjernbetjening, og den helt nye trend er app styrede buttplug, hvor det er muligt at dwonloade en app til smartphonen og så derfra styre de lækre vibrationer.

Salget af buttplug med vibrator til mænd er steget markant det sidste års tid, og det er jo selvfølgelig en af grundene til at udvalget er blevet markant øget. Buttplug med vibrator til mænd findes i flere forskellige former og farver, med mange forskellige vibrationsmuligheder.

Når man som mand vil til at opleve den fantastiske verden indenfor anal stimulation med anal sexlegetøj, er det yderst vigtigt at gøre brug af en god anal glidecreme, for ellers så bliver det ikke nogen behagelig oplevelse, så kan det direkte blive rigtigt smertefuldt. Anal sexlegetøj skal nydes sammen med anal glidecreme, for anus er bare ikke selvsmørende.

Mindre
Mere
Viser 1 - 40 af 40 varer