Buttplug Med Vibrator

Der er 39 varer.

Buttplug med vibrator til kvinder er de sidste år blevet et stort hit blandt rigtig mange kvinder. Det er naturligvis fordi at de har erfaret hvor lækkert det er at blive stimuleret analt. Hvis du er nybegynder indenfor anal stimulation er det vigtigt ikke at starte med en for stor buttplug, for så kan man godt blive lidt forskrækket når man mod...

Buttplug med vibrator til kvinder er de sidste år blevet et stort hit blandt rigtig mange kvinder. Det er naturligvis fordi at de har erfaret hvor lækkert det er at blive stimuleret analt. Hvis du er nybegynder indenfor anal stimulation er det vigtigt ikke at starte med en for stor buttplug, for så kan man godt blive lidt forskrækket når man modtager sit produkt hvis du har valgt en lidt større vibrerende buttplug.

Her i vores sexshop finder du buttplug med vibrator til kvinder i alle størrelser, nogle er endda genopladelige så du er fri for ekstra udgifter til batterier. Alle de buttplug du finder hos os er yderst hudvenlige og du behøver derfor ikke bekymre dig om du får allergiske reaktioner.

Når man anvender buttplug med vibrator til kvinder er det yderst vigtigt at bruge en god anal glidecreme, for ellers så kan oplevelsen blive ret så ubehagelig. Vi har et stort udvalg af anal glidecreme som giver dig den ultimative anale stimulation.

Mindre
Mere
Viser 1 - 39 af 39 varer