Butt Plug Til Par

Der er 4 varer.

Butt plug til par er et godt udgangspunkt, når I skal til at eksperimentere med anal sex. Dette sexlegetøj er utrolig brugervenlig grundet den lille fod, som sikrer jeg at sexlegetøjet ikke forsvinder for langt op i anus. Samtidig har I 100 % kontrol over hvor langt produktet skal op, og det er kun en fordel hvis I er mindre øvede i anal sex. En...

Butt plug til par er et godt udgangspunkt, når I skal til at eksperimentere med anal sex. Dette sexlegetøj er utrolig brugervenlig grundet den lille fod, som sikrer jeg at sexlegetøjet ikke forsvinder for langt op i anus. Samtidig har I 100 % kontrol over hvor langt produktet skal op, og det er kun en fordel hvis I er mindre øvede i anal sex. En butt plug til par er fantastisk til stimulering af anus, og er ofte fremstillet af medicinsk silikone, hvilket vil give jer en endnu bedre oplevelse, da materialet føles behageligt og blødt mod huden. Alor har nogle af de bedste butt plug til par på markedet, og I vil hurtigt finde en eller flere, som falder I jeres smag.

Når man benytter en anal plug eller andet sexlegetøj analt, er det alfa omega at have en anal glidecreme ved hånden, for bruger man ikke godt med glidecreme når det handler om anal stimulation, så kan oplevelsen blive både ubehagelig og smertefuld, så der er ingen grund til at vente med at købe en anal glidecreme.

Mindre
Mere
Viser 1 - 4 af 4 varer