Buttplug Uden Vibrator

Der er 104 varer.

Butt plug til mænd er anal sexlegetøj, der er simpelt og ikke for stort, men trods det, kan give enhver mand en fantastisk anal stimulation. Netop derfor, er butt plug til mænd et godt sted at starte, hvis du ikke har eksperimenteret med anal stimulation før – og er det tilfældet, må du hellere skynde dig kigge igennem vores store udvalg af anal...

Butt plug til mænd er anal sexlegetøj, der er simpelt og ikke for stort, men trods det, kan give enhver mand en fantastisk anal stimulation. Netop derfor, er butt plug til mænd et godt sted at starte, hvis du ikke har eksperimenteret med anal stimulation før – og er det tilfældet, må du hellere skynde dig kigge igennem vores store udvalg af anal plug, da det med sikkerhed vil give dig nogle meget mere intense seksuelle oplevelser og mere nydelse end nogensinde før. Vores butt plug til mænd er nemme at anvende og ligger godt i hånden, så de ikke smutter fra dig i din ophidselse og afbryder din nydelse, og de er tilmed brede forneden eller har et håndtag, så de ikke kan smutte op og sætte sig fast, hvor du ikke ønsker det.

Vi har anal plug i forskellige lækre materialer, flotte designs, smarte farver m.v. – der er altså lidt for enhver smag, og med garanti noget for dig.

Når du benytter dig af en anal plug er det altid bedst at have en anal glidecreme ved hånden, for du skal huske at ved anal stimulation skal man altid bruge rigeligt med glidecreme for at opnå den ultimative nydelse.

Mindre
Mere
Viser 1 - 55 af 104 varer