Bullet Vibrator

Der er 39 varer.

En bullet vibrator er et hit blandt mange kvinder da den kan bruges på mange forskellige måder, tilmed har den en størrelse som gør den perfekt at have med i håndtasken. Når man er på farten og har en stresset hverdag kan der være tidspunkter hvor man lige har brug for at kunne tage en bullet vibrator op af håndtasken, det kan lindre lidt på de ...

En bullet vibrator er et hit blandt mange kvinder da den kan bruges på mange forskellige måder, tilmed har den en størrelse som gør den perfekt at have med i håndtasken. Når man er på farten og har en stresset hverdag kan der være tidspunkter hvor man lige har brug for at kunne tage en bullet vibrator op af håndtasken, det kan lindre lidt på de stressende tidspunkter af dagen.

Bullet vibratorer bliver også mere og mere brugt af par til stimulering af hendes klitoris samtidig med at man har sex. Dette giver hende nogle vidunderlige stimulationer og som fører hende til nogle hidtil uanede højder af orgasmen. Tilføjer man så sin bullet vibrator med lidt glidecreme, så føles det endnu mere behageligt når den bliver kørt omkring hendes klitoris.

Disse populære bullet vibratorer bliver i dag produceret med flere forskellige funktioner, og det er naturligvis fordi at producenterne har opdaget hvor populære disse vibratorer er blevet til stimulation af både de interne og eksterne erogene zoner.

Mindre
Mere
Viser 1 - 39 af 39 varer