Bondage Reb & Tape

Der er 11 varer.

Bondage Reb & Tape gør det nemt og hurtigt at fastspænde din partner. Med de produkter du finder i denne kategori kan du nu helt uden metalkroge, hængsler og nøgler udforske de frække binde- og dominanslege lege sammen. Bondage Reb & Tape er perfekt til dem som er nybegyndere og helt grønne indenfor binde- og dominanslege, men det kan be...

Bondage Reb & Tape gør det nemt og hurtigt at fastspænde din partner. Med de produkter du finder i denne kategori kan du nu helt uden metalkroge, hængsler og nøgler udforske de frække binde- og dominanslege lege sammen. Bondage Reb & Tape er perfekt til dem som er nybegyndere og helt grønne indenfor binde- og dominanslege, men det kan bestemt også anbefales til de mere erfarne brugere. Bondage tape er også praktisk hvis i ønsker at lave et rigtigt frækt fetish outfit.

Du kan her på vores webshop finde Bondage Reb & Tape i flere forskellige farver, længder og modeller. Rebene findes i flere forskellige længder, der er endda nogle reb der er så lange at du også kan bruge rebene til at fastspænde din partner til sengen eller andre spændende steder. Dette kan være med til at gøre jeres lege ekstra pirrende. Med disse produkter er det kun jeres egen fantasi som sætter grænserne.

Mindre
Mere
Viser 1 - 11 af 11 varer