Bondage Kit

Der er 9 varer.

Bondage Kit giver jer mulighed for at afprøve jeres frække fantasier med blid bondage. Med disse frække bondage sæt behøves du ikke at nøjes med at binde hænderne fast på din partner med et enkelt sæt håndjern. For med et Bondage Kit har du endnu flere muligheder, du bondage sæt der giver dig mulighed for at binde din partner fast til sengen, dø...

Bondage Kit giver jer mulighed for at afprøve jeres frække fantasier med blid bondage. Med disse frække bondage sæt behøves du ikke at nøjes med at binde hænderne fast på din partner med et enkelt sæt håndjern. For med et Bondage Kit har du endnu flere muligheder, du bondage sæt der giver dig mulighed for at binde din partner fast til sengen, døren eller noget helt tredje.

Her i vores webshop finder du et stort udvalg af Bondage Kit, der gør det muligt for jer at udforske den fantastiske verden indenfor blid bondage. Der er noget for alle, uanset og du binde både arme og ben på din partner eller du vil pirre sanserne for en ekstra dejlig nydelse vil du altid kunne finde noget som falder i jeres smag.

Pirrende bondage sæt er ideelle til dem som virkelig ønsker at udforske pirrende og kinky dominanslege. Dette vil være med til at sætte ekstra kulør og spænding på tilværelsen sammen med partneren.

Mindre
Mere
Viser 1 - 9 af 9 varer