Kategorier

Analsex Guide Skridt 1 – 5

Analsex Guide Skridt 1 – 5

Opdateret : 05-06-2018 21:13:50
Kategorier : Guides

En analsex guide til jer – med læseguide! Du kan vælge at læse det hele, eller du kan nøjes med at læse de 5 skridt og springe over noterne – der er meget lange. Men har du tid, så læs det hele, for der skal forberedelse til, hvis man vil dyrke analsex – mere forberedelse end bare opvarmning!

Skridt 1 til 5, når det gælder analsex

Du skal bruge:

glidecreme
korte negle
tid og tålmodighed
mere tid og tålmodighed

Første skridt:

Du kan selvfølgelig ikke kræve at dyrke analsex med et andet menneske, hvis du ikke selv vil have noget stukket op i bagdelen. Så enkelt er det faktisk – var det fodbold, ville man kalde det fairplay.

Note: Ovenstående går begge veje. Der er kvinder, der tidligere har været sammen med mænd, der ikke var interesserede i at give analsex – fordi hun måske heller ikke havde lyst til at modtage – men hun har til gengæld været ellevilde efter at give analsex til ham – sådan kan det gå, når man finder ud af, hvad det kan!

Derfor går den begge veje. Hverken mænd eller kvinder – om de er til det ene eller det andet – kan tillade sig at presse på for analsex, hvis de ikke selv er interesserede i at modtage! Det burde give sig selv.

Så er der selvfølgelig den mulighed, at den ene gerne vil modtage, selvom den anden ikke vil. Så finder man selvfølgelig ud af det. Men pres om noget, du ikke selv vil modtage, er ekstremt tarveligt! Og det sker hele tiden !

Andet skridt

Du er nødt til at have lyst til at prøve at dyrke analsex – ellers er sandsynligheden for succes meget lille.

Note: Analsex er ikke for sjov. Anal åbningen er langt fra ligeså fleksibel som skeden, der ligefrem kan præstere en fødsel. Desuden sidder der en ringmuskel omkring anal åbningen, og den skal man være god ved. Det er den, der sørger for, at vi kan holde på vores afføring, indtil der er et toilet at komme på. Hvis man ikke passer på, kan den springe, og det er ikke for sjov. Det sker selvfølgelig ikke, hvis I er tjekkede.

Desuden skal man forberede sig på, at der bliver små sprækker i endetarmsåbningen efter analsex. Det bliver mindre, hvis man bliver ved med at dyrke analsex, men her kommer det helt an på størrelsen af fyrens pik. Der er virkelig forskel på, hvor av det gør! Desuden vil jeg ikke anbefale analsex, som en del af det sex I dyrker til daglig – det er kun for m/m-par, der sørger for at blive prof’er, eller hvis I lige passer perfekt sammen på det område.

Og så vær tjekket med at holde de små revner så rene, du kan. Der skal lige et bad eller to mere til, for at det heler hurtigere, og lidt klorhexidin er en rigtig god idé. Går der betændelse i det, kan det blive av av og rigtig øv!

Så ja, man skal overveje, om man har lyst til det her, men hvis det virker, så virker det virkelig godt, så det her er ikke for at tage modet fra jer. I skal bare vide, hvad I går ind til og være klar på, at det ikke er behageligt at gå på toilettet de næste 3-4-5-6 dage efter.

Vær desuden lige sikker på, hvor hans omkreds ligger i størrelsesskalaen – så er du ligesom forberedt. 10-11 cm, som cirka er standard-omkredsen, er mere end rigeligt (Igen, det kan jeg ikke vide, fordi vi er så forskellige, men det er meget godt at have at gå ud fra), og det kan ikke anbefales at komme meget højere op.

Tredje skridt

Start ud selv. Ligesom vi allesammen bør starte hos os selv, når det gælder almindelig sex – det hedder onani – så er det også en rigtig god idé at starte hos sig selv, når det gælder analsex – det hedder stadigvæk onani.

Note: Det er en rigtig god idé at prøve sig frem selv først. Det behøver man jo for eksempel ikke have en partner for at gøre, så her er det bare med at komme i gang. Det er vigtigt at klippe sine negle først, for negle er ikke rare, når det gælder analsex, og så gælder det ellers om at have sin glidecreme klar.

Jeg anbefaler, at du starter med at onanere helt, som du plejer, så det slet ikke handler om analsex men bare om at blive afslappet og komme i rigtig god hyggestemning. Når du er der, er dine grænser automatisk blevet lidt mere elastiske (forskning viser, at liderlige mennesker, der, før de blev liderlige, ikke ville tage imod et håndklæde, en anden havde brugt, blev helt ligeglade, om håndklædet var brugt, efter at de var kommet i hyggestemning. DEN BEDSTE GRUND TIL ALDRIG AT DYRKE SEX, NÅR MAN IKKE HAR LYST – FOR DER ER BÅDE SVED OG SEKRETER, OG ENS TOLERANCE ER BARE IKKE LIGE SÅ HØJ, NÅR MAN IKKE HAR LYST – HVILKET KAN GØRE SEX ULÆKKERT – ØV!)

Og så tilbage til emnet.

Nu kan du – hvis du har lyst – smøre et par fingre eller tre ind i glidecreme – masser af glidecreme, og så er det ellers bare med ligeså stille at forsøge at stikke en finger op og mærke, hvordan det føles.

Om du er mand eller kvinde, gælder der en vigtig ting: måske er det virkelig dejligt, eller måske er det bare enormt frækt på den grænseoverskridende måde.

Når det sker, kan man godt komme til at sætte lidt meget gang i løjerne, hvilket er fint, men hvis du for eksempel har været sjusket med at klippe negle op til, så er det sket for flere, at den finger, de har haft indenfor – er komme ud helt blodig.

Ingen panik! Det sker – ligesom det sker, at mænd har blod i sæden, men hvis det er væk ved næste udløsning, så er det højst sandsynlig samme årsag, som den jeg fortæller nu.

Det er super fin hud, der sidder mellem vores ben og også oppe i vores endetarme. Derfor kan det ske, at der opstår en lille rift. Selv en lille rift kan bløde pænt, men der sker ikke noget ved det. Du skal ikke begynde at ringe til lægen – med mindre det bliver ved, og det gør det højst sandsynligt ikke. Så ro på. Alt er godt! Bare skyld blodet væk og slap af – og hold så lige øje med din afføring de næste par gange – bare for en sikkerheds skyld. Der er helt sikkert ikke noget!

Igen tilbage til emnet:

Det er kun dig, der kan mærke, om det dur. Og der er nu engang et stykke vej fra en finger til en pik. Derfor er det vigtigt, at du gør både den her lille øvelse OG selve analsex, når du er i den helt rigtige stemning! IKKE før! Du kan simpelthen ikke slappe nok af.

Fjerde skridt

Hvis du kan se, at tredje skridt var lidt/meget/enormt frækt, så skal I have gang i alt det, alverdens dårlige “how to do anal” som det eneste beskriver: for ja, det er super vigtigt at varme op og have masser af glidecreme, tid og tålmodighed til rådighed.

(Sidebemærkning – vær super kritiske med det I læser på nettet – der er rigtig meget l-o-r-t (for nu at bruge det ord) – og vær også super kritiske her! Altid konstruktivt kritisk, men altid kritisk!)

Note: jeg var ved at skrive en blog på et tidspunkt om alle fordelene ved at have en såkaldt “lille” penis. Men den kom bare aldrig til at fungere ordentligt! Et af de første punkter var: analsex! For der er faktisk fordele ved at være “lille”, hvis man kan se at komme over sin (eventuelt eksisterende) angst over at være det.

Som nævnt tidligere er det ikke specielt sjovt at dyrke analsex med meget stor-pikkede mænd. Eller tyk-pikkede mænd er det nok mest.

Sandsynligheden er, at der går 30 sekunder eller mindre, indtil det ikke er spor frækt længere – og det er endnu mindre sjovt de næste 4-5-6 dage, hvor en tur på toilettet er lidt af en pine – ret meget en pine faktisk. Er det det værd? Nej, det mener jeg ikke, men det er op til dig.

Det betyder dog ikke, at man så har lov til at plage, for “nu gør det jo ikke ondt med min lille penis”. Jo, det gør stadigvæk ondt dagen efter!! Og plageri giver dig kun dårlig analsex!

Der er selvfølgelig også dem, der ikke har problemer med størrelsen – dem kender jeg dog ingen af pt – men man skal nu engang helst kunne holde på sin afføring, når man bliver 80, så pas nu på!

Men ja! Varm op og gør hinanden super-klar! – men hav mest fokus på modtageren, for det er modtageren, det handler om lige nu!

Femte skridt

Kast jeg ud i det! For dælen, hvis ovenstående punkter er ren thumbs up, så er det bare med at forsøge – når I har varmet op! For virkelig: KODEORDENE er OPVARMNING OG TID!

Note: Måske skal I slet ikke mere end fingre den første gang. Måske skal I hele vejen. Måske skal hele vejen vare i 3 sekunder, og måske skal I længere end det. Husk nu at sige fra og til. Det er så vigtigt! At sige ja, når man mener nej, ødelægger så meget mere, end man lige går og tror! Det er ærgerligt, når det nu kunne blive så godt med lidt mere tid eller lidt mere opvarmning.

Du bestemmer selv, om din utålmodighed skal ødelægge det for dig.

Jeg dyrker ikke selv analsex, men derfor synes jeg da stadigvæk, at andre skal forsøge det, hvis de har lyst. Men kun hvis de har lyst – og helst, hvis de slet ikke kan lade være.

Tilføj en kommentar

 (Med https://)