Blindfold

Der er 10 varer.

En blindfold eller en øjenmaske som den også kaldes, er et must at eje, hvis man vil eksperimentere i sengen. Den er det perfekte sted at starte. I behøver intet andet end denne lille genstand for at få gang i noget helt nyt og spændende. Giv den ene part en blindfold på, og lad den anden forkæle og forføre den blinde part. I vil blive overraske...

En blindfold eller en øjenmaske som den også kaldes, er et must at eje, hvis man vil eksperimentere i sengen. Den er det perfekte sted at starte. I behøver intet andet end denne lille genstand for at få gang i noget helt nyt og spændende. Giv den ene part en blindfold på, og lad den anden forkæle og forføre den blinde part. I vil blive overraskede over, hvad så lille en ting kan betyde, og I får helt sikkert lyst til mere. Fifty Shades of Grey har den helt almindelige udgave i blød satin, eller hvad med den mere rå udgave i læder fra Sex & Mischief.

Hvis du vil gøre legen endnu mere pirrende, så kan du starte med at give hende en blindfold på, for derefter at tilføje legen med noget pirrende sexlegetøj, herunder kan nævnes en rabbit vibrator, som med dens funktioner og design har imponeret kvinder verden rundt, og har mange super orgasmer på samvittigheden.

Her på Alor, er sovemasken eller blindfold’et noget af det første, vi anbefaler til par, der gerne vil i gang og skabe noget nyt hjemme i sengen. Hvis man ikke har mod på at kaste sig ud i nogle af de ’vildere’ produkter, så hvorfor ikke bare starte stille og roligt ud med en sovemaske. Det er det simpleste lille produkt, men effekten er ikke at tage fejl af.

I kan vælge at planlægge en aften, hvor I bruger sovemasken, men I kan også bare beslutte, at det skal være lidt hurtig aftenhygge, som sovemasken bliver en del af.

Har I tid til det, er det en rigtig god idé at forberede lidt. Måske er det en aften, hvor en af jer virkelig trænger til at blive forkælet, så der er måske både middag og hygge på programmet.

Start ud med en god massage. Masser af massageolie ud over hele kroppen, og så skal der bare masseres løs. Og husk at massere bryster/bryst, mave, numse og også fødder, underarme osv. Hele vejen rundt.

Når så den, der har modtaget massagen, er helt afslappet, skal sovemasken på, og så kan I ellers gå i gang med, hvad I har lyst.

En anbefaling kunne være, at fortsætte massagen, men at det nu er mellem benene. Mellem benene vil I finde, at der er rigtig mange punkter, der elsker massage. Det er bare med at prøve sig frem. Massér kønslæber eller testikler. Undersøg den anden. Så er der mulighed for at tilføre oralsex og få den ’blinde’ helt op at køre.

Men husk, at det ikke kun gælder mellem benene. Der er masser af andre steder at tage fat. Husk at kyse og nusse. Hav evt. noget varm te og nogle isterninger, som giveren kan tage i munden og bruge på den andens krop.

Prøv jer frem. Det kan kun blive godt.

Mindre
Mere
Viser 1 - 10 af 10 varer