Bedre Orgasme

Der er 10 produkter
Viser 1 - 10 af 10 produkter
 • B Swish - Bsoft Premium Burgundy Pink
  E22529

  Denne 7-funktions genopladelige massager er utroligt alsidig; Den kan placeres i trusserne, da den passer perfekt ind i labia eller mellem to kroppe under parrets leg. En højderyg på bunden giver mulighed for stimulation, og den unikke formede krop af den personlige massager føles utroligt, når den presses mod kroppens følsomme områder som brystvorter,...

  DKK 329,00
 • Entice Hope Fjernbetjent Vibrator Æg
  3002472030

  Dette Entice Hope vibrerende æg er designet til at pirre dit g-punkt, fra fjernbetjeningen styre du nemt og enkelt de 7 kraftfulde vibrationsmønstre og hastigheder. Ergonomisk perfekt formet for spændende og lækre oplevelser.

  DKK 189,00
 • Extase Sensuel Plaisir Pour Elle Klitoris Gel
  E21982

  Extase Sensuel Plaisir Pour Elle, er en gel, der anvendes direkte på klitoris, der øger den feminine seksuelle ophidselse. Regelmæssig brug af gelen forbedrer din sexlyst, og gør din klitoris mere følsom over for stimulation.

  DKK 169,00
 • Feelztoys Eilium Pure Silcone Vibrator
  E21086

  Tro det eller ej, men nu er det muligt at få fingrene i et 3i1 stimulator æg. Med denne Eilium vibrator, har du nu muligheden for at kunne stimulere klitoris og det indre af vagina med de blide vibrerende rytmer, endvidere har du mulighed for at kunne fjerne vibratordelen, og derved bruge dette lækre æg til bækkenbundstræning

  DKK 109,00
 • Intimate Intense Økologisk Klitoris Creme
  E26163

  For kvinder, der har brug for et ekstra løft. Intense Klitoris Gel har en højere koncentration af den naturlige japanske pebermynteolie end Gentle Klitoris Gel har. Den kan bruges til klitoris stimulation under samleje, eller sammen med sexlegetøj til stimulation af din klitoris.

  DKK 149,00
 • Kama Sutra Oil Of Love Varmende OlieKama Sutra Oil Of Love Varmende Olie
  Tilbud!
  Available
  Kama Sutra Oil Of Love Varmende Olie
  E26903

  Den lækre, silkeagtige Oil of Love giver en delikat duft og uimodståelig varme. Den luksus olie tilføjer varme og smag til ethvert kys.

  DKK 119,00
 • Nalone Miu Miu Trådløse Vibrerende Vagina Kugler
  E24718

  Nalone Miu Miu kan prale af sine 7 vibrationer og en glat silikone belægning, disse vagina kugler toner og stimulerer samtidig for effektive og behagelige resultater. Giv fjernbetjeningen til din partner og lad ham tage kontrollen over din orgasmiske oplevelse.

  DKK 449,00
 • Rianne S Pussy Playballs Bækkenbundskugler
  E26360

  Rianne S Pussy Playballs er betående af 4 forskellige vægtede kugler der vil skabe den perfekte øvelse, til at styrke dine bækkenbundsmuskler, så du kan opleve mere kraftfulde orgasmer.

  DKK 229,00
 • Smile Vibrerende Elskovs Kugler
  0589039

  Her får du et sæt der består af to kærligheds-beads (kugler) som du kan bruge for at give dig en behagelig nydelse på tidspunkter, som du gerne vil have. Den totale længde på dette stykke frække sexlegetøj er cirka 22 cm – du får derfor noget sexlegetøj, som vil kunne fylde selv de mere erfarne piger og mænd helt op.

  DKK 249,00
 • Svakom Nova Bækkenbundskugler
  E26552

  Nova kommer i et sæt med 3 velskabte bækkenbundskugler i forskellige størrelser. Den stimulerende træning toner bækkenbundsmusklerne og giver mere intensiteveret følelse under sex.

  DKK 289,00