BDSM Udstyr

Der er 5 produkter

Er du begynder eller erfaren bruger af BDSM udstyr, så ta' et kig her på siden. Vores online sexshop har et bredt udvalgt af udstyr til intense, frække BDSM lege, der med garanti vil kunne sætte gang i forbudt pirrende nydelse for både mand og kvinde.

Uanset hvilken gren inden for BDSM, som du eller I ønsker at eksperimentere med, findes der he...

Er du begynder eller erfaren bruger af BDSM udstyr, så ta' et kig her på siden. Vores online sexshop har et bredt udvalgt af udstyr til intense, frække BDSM lege, der med garanti vil kunne sætte gang i forbudt pirrende nydelse for både mand og kvinde.

Uanset hvilken gren inden for BDSM, som du eller I ønsker at eksperimentere med, findes der her på siden sikre kvalitetsprodukter, som med fordel kan anvendes. Vi har gjort rigtigt meget ud af at udvælge det bedste BDSM udstyr, så i kan få den bedste oplevelse af jeres pirrende lege.

Er I til blid bondage, disciplinering, dominans og submissions/underkastelses-lege eller har I måske sadomasochistiske lyster, og ønsker at vide lidt mere om BDSM udstyr? Kan i læse mere om denne slags lege på vore blogindlæg BDSM Guide eller Bondage Guide. På shoppen har vi et bredt udvalg af både mærker og produkter, og dermed lidt for enhver smag og ethvert prisleje.

I den dyreste ende af skalaen findes luksus bondage produkterne fra mærket Faire Hommage, som er kendt for deres håndskårede designs og elegante udsmykning med funklende Swarovski-krystaller, men der findes bestemt også mange produkter, der ligger langt lavere på prisskalaen, uden der er gået på kompromis med kvaliteten. Meget populære er blandt andet Sex og Mischief samt Fifty Shades of Grey kollektionen.

Mindre
Mere
Viser 1 - 5 af 5 produkter
 • Bad Kitty Læder Pisk
  O24903311000

  Bad Kitty Læder Pisk er perfekt til dig, som ønsker en god og stabil pisk til de små og bløde slag, der ikke gør ondt. Denne pisk er fremstillet i fast materiale, hvilket giver legetøjet en endnu længere levetid.

  DKK 149,00
 • Fifty Shades of Grey Ride Pisk
  E24215

  Den kendte Fifty Shades of Grey Ride Pisk som hedder Sweet Sting, og er en af de mest populære piske på markedet til de frække fetish lege. Nu kan du endelig udleve nogle af dine fantasier med små og pirrende slag.

  DKK 249,00
 • You2Toys Ben Og Nakke Sex Slynge
  Tilbud!
  Available
  You2Toys Ben Og Nakke Sex Slynge
  O525081

  Bondage legen går ud på at binde modparten og tage kontrol over denne i en dominans leg. Dette kan man gøre med You2Toys Ben Og Nakke Sex Slynge, som skaber den seksuelle nydelse både for den som bliver fastholdt i en underdanig rolle, og den som er den dominerende part.

  DKK 149,00 DKK 449,00 -DKK 300,00
 • Zado Læder Ankel Manchetter
  O254088

  Drømmer du om at dominere din kvinde eller mand, på en måde som hæmmer hendes eller hans muligheder for at bevæge sig, og dominere modpartens ved netop at være herre over personens bevægelighed, så skal i prøve disse Zado Læder Ankel Manchetter.

  DKK 379,00
 • Zado Ride Pisk Med Læder Flap
  O254045

  Hvis du vil i gang med spanking og dyrke lidt s/m og dominans i jeres forhold, så kunne du starte med en Zado Ride Pisk Med Læder Flap for enden.

  DKK 225,00