Bækkenbundskugler

Der er 29 varer.

Vil du gerne mærke mere, når du har sex eller bruger sexlegetøj? Så er den helt rigtige løsning bækkenbundskugler til kvinder. Disse kugler hjælper med at træne samt styrke dit bækkenbund, så du øger følsomheden i skeden og dermed får bedre sex. Kuglerne til bækkenbunden kan bruges både imens du ligger ned, står op eller går. Nogle af de mest po...

Vil du gerne mærke mere, når du har sex eller bruger sexlegetøj? Så er den helt rigtige løsning bækkenbundskugler til kvinder. Disse kugler hjælper med at træne samt styrke dit bækkenbund, så du øger følsomheden i skeden og dermed får bedre sex. Kuglerne til bækkenbunden kan bruges både imens du ligger ned, står op eller går. Nogle af de mest populære bækkenbundskugler er Je Joue Ami bækkenbundskugler, der er anbefalet af jordmødre og sexeksperter.

Bækkenbundskuglerne findes i dag, i mange forskellige størrelser og designs - de kan bruges af kvinder i alle aldre, og særligt af dem, som ønsker at styrke deres bækkenbund. Læs vores guide om bækkenbundskugler.

Når du bruger kugler til træning af bækkenbunden er det altid en god ting at tilføje dem med en vandbaseret glidecreme før du indsætter dem, for det giver en mere behagelig oplevelse når du sætter dem op i din skede. Det er i det hele taget bedst at bruge glidecreme sammen med alt sexlegetøj, for ikke nok med at det glider bedre, der er også glidecreme som er tilsat Aloe Vera som giver en ekstra tilføjelse til din nydelse.

Mindre
Mere
Viser 1 - 29 af 29 varer