Anal Vibrator Til Par

Der er 1 produkt.

Anal vibrator til par er et godt udgangspunkt til et fantastisk sexliv, når det kommer til de frække anale lege. Langt de fleste anal vibrator til par er fremstillet af lækkert medicinsk silikone, som føles behagelig mod huden og samtidig giver de heller ingen irritationer. En anal vibrator til par giver en god stimulation, da vibrationerne kan ...

Anal vibrator til par er et godt udgangspunkt til et fantastisk sexliv, når det kommer til de frække anale lege. Langt de fleste anal vibrator til par er fremstillet af lækkert medicinsk silikone, som føles behagelig mod huden og samtidig giver de heller ingen irritationer. En anal vibrator til par giver en god stimulation, da vibrationerne kan skrues op og ned. En del af vores vibratorer har selvfølgelig også flere forskellige vibrations rytmer, hvilket giver jer begge endnu mere frihed til at opnå orgasme sammen. En tommelfingerregel går på, at det ikke er størrelsen på vibratoren, som skaber orgasmen. Det er vibrationerne, materialet og naturligvis formen. I er velkomne til at sende Alor en e-mail eller ringe direkte til os via telefonnummeret ovenfor, hvis I har brug for råd eller hjælp vedrørende et eller flere produkter.

Det eneste som er vigtigt når man bruger anal sexlegetøj, er at det er vigtigt at bruge en god anal glidecreme for at få den optimale nydelse. For bruger man ikke glidecreme sammen med sexlegetøj til anal brug kan oplevelsen blive ubehagelig.

Mindre
Mere
Viser 1 - 1 af 1 vare