Anal Vibrator

Der er 18 varer.

Denne side har et stort udvalg af anal vibratorer til mænd, der med garanti kan levere den perfekte anale stimulation til enhver mand. Der er noget særligt ved vibrationer, da de gør enhver seksuel leg langt mere intens, hvormed vi må advare om, at vibratorerne er vanedannende og vil give dig lyst til meget mere. Vores anal vibratorer til mænd e...

Denne side har et stort udvalg af anal vibratorer til mænd, der med garanti kan levere den perfekte anale stimulation til enhver mand. Der er noget særligt ved vibrationer, da de gør enhver seksuel leg langt mere intens, hvormed vi må advare om, at vibratorerne er vanedannende og vil give dig lyst til meget mere. Vores anal vibratorer til mænd er lavet i gode men forskellige materialer, så der er lidt for enhver smag. Nogle er fleksible og bløde, mens andre er hårdere og giver en mere præcis stimulation, hvis man vil ramme et bestemt punkt. Vores anal vibratorer til mænd ligger godt i hånden og har et håndtag, så de ikke smutter op, hvor man ikke ønsker det, i ophidselsens hede – vibratorerne er altså helt sikre at benytte.

Når man bruger anal sexlegetøj bør man altid benytte en god anal glidecreme for ellers så kan oplevelsen blive rigtig ubehagelig. Grunden til dette, er at anus ikke har nogen smørende egenskaber, derfor er tommelfinger reglen, skal man opleve en lækker anal stimulation, så skal det altid ske med brug af anal glidecreme.

Mindre
Mere
Viser 1 - 18 af 18 varer