Anal Vibrator

Der er 19 varer.

Lidt vibrationer i anus kan give nogle fantastiske orgasmer, og det er lige præcis derfor hvorfor en anal vibrator til kvinder er blandt de mest populære produkter, når det kommer til anal sexlegetøj til kvinder. Disse er typisk lidt større end fx anal plugs, og bliver af den grund brugt af lidt mere øvede personer. Når det er sagt, kan du sagte...

Lidt vibrationer i anus kan give nogle fantastiske orgasmer, og det er lige præcis derfor hvorfor en anal vibrator til kvinder er blandt de mest populære produkter, når det kommer til anal sexlegetøj til kvinder. Disse er typisk lidt større end fx anal plugs, og bliver af den grund brugt af lidt mere øvede personer. Når det er sagt, kan du sagtens købe en anal vibrator til kvinder selvom du er nybegynder - det vigtigste er blot, at du starter stille og roligt ud.

Ligesom en butt plug (anal plug) har en anal vibrator til kvinder også en fod i enden. På den måde er du sikret imod, at dit legetøj ikke forsvinder oppe i dig. Dette betyder, at du kan være helt rolig, når du eksperimenterer alene eller med partneren. Udvalget indenfor disse sexartikler er enormt, og du vil kunne finde vibratorer i forskellige former, designs og materialer, hvilket blot betyder, at du er garanteret at finde en eller flere, som passer til din erfaring eller smag. Du er altid velkommen til at kontakte Alor via e-mail eller telefon, hvis du har nogle spørgsmål. God fornøjelse.

Mindre
Mere
Viser 1 - 19 af 19 varer