Anal Sexlegetøj

Der er 122 varer.

Sexlegetøj er bestemt også til mænd, uanset om du er heteroseksuel eller homoseksuel. Vi har her på siden en masse forskellige typer anal sexlegetøj til mænd, som med garanti vil give dig mange fantastiske oplevelser. Som mand kan man få ekstrem nydelse samt orgasmer ved brug af vores onaniprodukter så som en kunstig vagina m.m., men bestemt ogs...

Sexlegetøj er bestemt også til mænd, uanset om du er heteroseksuel eller homoseksuel. Vi har her på siden en masse forskellige typer anal sexlegetøj til mænd, som med garanti vil give dig mange fantastiske oplevelser. Som mand kan man få ekstrem nydelse samt orgasmer ved brug af vores onaniprodukter så som en kunstig vagina m.m., men bestemt også ved at bruge vores anale produkter, som eksempelvis en anal plug eller prostata vibrator, der faktisk vil kunne få dig til at komme, helt uden at røre penis. Det anal sexlegetøj til mænd som du finder her i vores online sexshop, er af rigtig god kvalitet, og det fås i et utal af forskellige størrelser, udformninger, materialer og prisklasser – med andre ord er der altså lidt for enhver smag, og med garanti noget for dig.

Med brug af anal sexlegetøj til mænd er anal glidecreme et must-have, for ellers kan oplevelsen blive ret ubehagelig. Derfor er det altid en god grund til at købe en anal glidecreme når du er på online shopping efter anal sexlegetøj.

Orgasme ved stimulans af mandens G-punkt

Alle mænd vil få en ekstrem intens form for nydelse ved brug af anal sexlegetøj til mænd – såvel heteroseksuel som homoseksuel – , hvilket skyldes at mandens G-punkt er prostata, som er blærehalskirtlen, der producerer sædvæske. For en sikkerheds skyld har vi også udarbejdet den bedste guide til analesex.

Prostata sidder cirka en fingerlængde oppe i endetarmen og er på størrelse med en kastanje. Stimulans af denne er utrolig dejligt og vil efter længere tids stimulans med anal sexlegetøj føre til orgasme - helt uden at røre penis, hvilket af adskillige mænd er blevet beskrevet som en helt unik og ekstatisk oplevelse.

En stor del af vores produkter af anal sexlegetøj til mænd er perfekt udformede til at ramme præcis dette punkt og give den optimale nydelse, så du får en fantastisk førstegangsoplevelse, der med garanti vil give de dig lyst til mere og brug af andre typer anal sexlegetøj til begyndere.

Stimulans af prostata er dog ikke den eneste måde hvorpå man kan opnå nydelse ved brug af anal sexlegetøj. Anus er en utrolig erogen zone, hvor der besidder utallige nerveender. Det betyder, at det også giver stor nydelse at anvende analt sexlegetøj til manden, der slet ikke er formet til stimulans af prostata eller ”kommer langt nok op” til at nå dette punkt.

Disse produkter kan også stærkt anbefales, især hvis man er lidt bekymret for at starte med at eksperimentere analt, og føler sig tryggest ved at starte ud i det yderste af anus og ikke inde ved prostata.

Opvarmning er meget vigtigt!

Endetarmens indgang lukkes ved hjælp af to ringmuskler – en indre og en ydre – og det er kun den ydre, som vi kan styre bevidst. Forsøger man at indsætte noget i anus, vil den indre ringmuskel automatisk lukke sammen, hvis man ikke er ordentlig varmet op, så som anal sexlejetøj til mænd skal man være forberedt på, at det kan tage lidt tid, men det er dog det hele værd i sidste ende.

Ringmusklen er en meget fleksibel muskel, og den kan uden problemer udvides til en diameter på mere end 5 centimeter. Sørger man for at varme ordentlig op, blive virkelig tændt og anvende glidecreme, er det altså ikke noget problem for mænd at bruge analt sexlegetøjn

Størrelsen af analt sexlegetøj til mænd

Nogle mennesker er af den opfattelse, at anus er et strammere hul end skeden, og at det er derfor mænd gerne vil forsøge sig med ’sport i 2’eren’ med en kvinde, hvorfor man måske kan blive lidt skræmt over størrelsen af analt sexlegetøj til mændn

Det er dog slet ikke tilfældet. Anus vil være meget stram, hvis man ikke er tændt nok, og så vil det altså ikke være rart at få noget derop, men er man derimod liderlig og afslappet, vil ringmusklen kunne udvides meget, som ovenfor nævnt, og her vil anal sexlegetøj være guld værd for mænd.

Nogle har dog meget svært ved at slappe af i dette område, men det kan vi også snildt gøre noget ved. Vi har nemlig produkter, til anvendelse inden man går i gang med sit anale sexlegetøj, hvilke medvirker til, at man slapper mere af i ringmusklen og får nemmere ved indførelse af sexlegetøjet.

Kan jeg risikere at min anus bliver slap?

Frygter man, at ringmusklen vil tage skade og blive slap af at få et stykke sexlegetøj op i anus, kan man tage det ganske roligt. Ringmusklen er jo en muskel og den er fleksibel, og at den blive udsat for ”store belastninger” og altså udvidet meget har ikke nogen betydning, da den automatisk vil trække sig sammen igen.

Du kan uden bekymringer give dig i kast med at prøve mandligt analt sexlegetøj i forskellige udformninger og størrelser – uden at være bange for at komme til at ”lække” bagi.

Indersiden af endetarmen er dog meget sart og skrøbelig, og man kan let komme til at skade denne sarte hud, hvis man ikke er bruger et produkt, som er beregnet dertil. Lad derfor vær med at forsøge dig med genstande, du lige kan finde derhjemme.

Vores anale sexlegetøj til mænd, er fremstillet med former og materiale, der sørger for, at du får en behagelig oplevelse og ikke risikere rifter pga. små kanter på genstanden eller fordi materialet ikke er beregnet til at glide let og blidt mod den sarte hud.

Længden på analsexlegetøj til manden

Selv om noget af vores sexlegetøj til mænd måske kan virke en smule lange, så skal man vide, at de sagtens kan yde deres formål og give dig masser af nydelse uden at de bliver ført hele vejen op – det er på ingen måde nødvendigt.

Der er dog rigelig med plads til dem, hvis man ønsker at udnytte den fulde længde af legetøjet, da endetarmen er hele 20 cm lang. Af denne grund er vores anale sexlegetøj også udstyret med en form for håndtag, som enten er en ”forstørring” eller ring i bunden, man kan holde fast i, så man ikke risikerer, at legetøjet smutter op, når man er blevet revet lidt for meget med i sin ophidselse ved anal stimulans.

Også af denne årsag, er det vigtigt, at man vælger et ordentligt stykke sexlegetøj, som egnet til en anal brug på mænd, og ikke tilfældige genstande fra hjemmet. Endetarmen er ikke et sted, hvor man ønsker at have noget til at smutte op, som man ikke selv kan få ud igen – og jo det kan ske – så vælg en sikker og behagelig løsning med et godt anal legetøj, der ligger godt i hånden, er nemt og sikkert at anvende og ikke smutter fra dig til steder, som du ikke interesseret i.

Mindre
Mere
Viser 1 - 55 af 122 varer