Anal Plug Til Par

Der er 3 varer.

Blandt de mest begyndervenlige produkter kan der nævnes de populære anal plug til par, da disse er utrolig lette at bruge grundet den smarte lille fod i enden - på den måde undgår I også, at jeres anal plug forsvinder for langt op i anus. En anal plug til par er i langt de fleste tilfælde fremstillet af medicinsk silikone, der ingen irritationer...

Blandt de mest begyndervenlige produkter kan der nævnes de populære anal plug til par, da disse er utrolig lette at bruge grundet den smarte lille fod i enden - på den måde undgår I også, at jeres anal plug forsvinder for langt op i anus. En anal plug til par er i langt de fleste tilfælde fremstillet af medicinsk silikone, der ingen irritationer giver på huden og samtidig er behagelig at røre ved. Hvis det er jeres første gang, er en anal plug perfekt, da I har fuld kontrol med stimuleringen.

Når i går på shopping efter en anal plug til par, er det vigtigt at i samtidig benytter tiden til at finde en god anal glidecreme, for med brug af anal sexlegetøj er det altid vigtigt at bruge rigeligt med glidecreme for at opnå den mest optimale nydelse af anal stimulation.

Alle som først prøver anal stimulation vil slet ikke kunne få nok af det, derfor findes der i dag også et enormt udvalg af sexlegetøj til anal brug. Man skal også huske at det rent faktisk giver et sundere helbred, her kan nævnes at det nedsætter risikoen for prostata kræft hos mændene.

Mindre
Mere
Viser 1 - 3 af 3 varer