Anal Kugler Til Par

Der er ingen produkter i denne kategori.

Anal kugler til par eller anal beads som de også kaldes gør de frække anale eksperimenter endnu sjovere i soveværelset. Selve produktet består af en kæde med kugler som kan variere i længden. Anal kugler til par er perfekte, da i selv styre hvor mange kugler i ønsker der skal op i anus. Det har stor betydning, at I selv kan bestemme hvor mange s...

Anal kugler til par eller anal beads som de også kaldes gør de frække anale eksperimenter endnu sjovere i soveværelset. Selve produktet består af en kæde med kugler som kan variere i længden. Anal kugler til par er perfekte, da i selv styre hvor mange kugler i ønsker der skal op i anus. Det har stor betydning, at I selv kan bestemme hvor mange små kugler der skal indføres, og hvilket tempo det skal foregå. Med andre ord har I alle kuglerne under kontrol, og af den grund er disse produkter perfekte til nybegyndere.

Der findes i dag mange forskellige slags anal kugler til par, og det er selvfølgelig fordi at anal stimulation er blevet mere populært end det nogensinde har været. Dem som først prøver den fantastiske verden indenfor anal stimulation kan slet ikke få nok af det når først de kommer igang.

Når man bruger anal sexlegetøj så skal man altid huske at bruge en god anal glidecreme, for man skal huske på at anus ikke generer nogle smørende egenskaber, og for at oplevelsen skal føles ekstra god med ved brug af anal sexlegetøj bør man bruge anal glidecreme.

Mindre
Mere