Anal Dildo

Der er 41 varer.

Herunder finder du et bredt udvalg af anal dildoer til mænd. Hvis du elsker anal stimulation, så er du kommet til den helt rigtige side. Her på Alor finder du nemlig det store udvalg af anal dildoer som giver dig et perfekt udgangspunkt for at få de fantastiske orgasmer, som du altid har drømt om.

Anal dildoer fines i mange forskellige former, ...

Herunder finder du et bredt udvalg af anal dildoer til mænd. Hvis du elsker anal stimulation, så er du kommet til den helt rigtige side. Her på Alor finder du nemlig det store udvalg af anal dildoer som giver dig et perfekt udgangspunkt for at få de fantastiske orgasmer, som du altid har drømt om.

Anal dildoer fines i mange forskellige former, materialer og ikke mindst prisklasser, så alle kan være med. Langt de fleste anal dildoer er fremstillet af medicinsk silikone, som giver dig en behagelig og blød oplevelse.

Husk at det er meget vigtigt at du bruger vandbaseret anal glidecreme når du gør brug af sexlegetøj som er lavet af silikone. For at få den bedste oplevelse ved anal stimulation skal man altid bruge glidecreme, da anus ikke er selvsmørende og derfor kræver det altid godt med glidecreme for at få den bedste oplevelse, når det drejer sig om analsex og anal stimulation.

Sådan vælger du den rigtige anal dildo

Anale dildoer er rigtig gode til mænd, der gerne vil have en lidt dybere anal indtrængen end man eksempelvis får med en anal plug. Vi har mange forskellige typer dildoer – mindre, helt store, glatte, med riller, med eller uden vibrationer osv. Fælles for dem alle er dog, at de er i god kvalitet og lavet i lækre materialer. Nogle er fleksible og lavet i medicinsk silikone, mens andre er i et hårdt materiale, for dem der ønsker en hårdere mere præcis penetrering. Vores dildoer er desuden udformet således, at de ligger godt i hånden og altså er nemme at anvende, så din nydelse ikke afbrydes fordi du ikke har ordentligt fat i dildoen. Endvidere er de dildoer, der kan vibrere, lavet så knapperne og dermed vibrationshastighederne er nemme at styre, imens du er i gang. Der er rigtig mange billige dildoer til mænd på markedet, og som mand kan man nemt blive forvirret over det store udvalg. Det er derfor altid en gode ide, at du overvejer hvad du helt præcist skal bruge den til. Alt afhængigt af om du skal bruge din dildo til stimulering af prostata eller en simpel anal stimulation, skal du nemlig nøje overveje hvilken form og materiale, du skal vælge. Vi har lavet en simpelt guide til den perfekte dildo til mænd her.

Vi anbefaler disse produkter til disse lege

Hvis du søger prostata stimulation ---> Prostata dildoer Hvis du søger dildoer til anal stimulation ---> Anal dildoer Noget af det mest vigtige, når du skal købe en anal stav eller dildo er, at du tænker over selve materialet, størrelsen og formen, da disse ting bestemmer hvor effektivt og godt produktet føles. Efterfølgende kan du overveje om, du gerne vil have en sugekop, så den kan benyttes håndfri eller om du ønsker en dildo med eller uden vibrator.

Tip 1: Overvej selve formen

Er det første gang du skal bruge en dildo? Hvis ja, kan du med fordel vælge en mindre model med glat overflade, da disse er nemme at bruge. Med en mindre model kan du vænne dig hurtigt til størrelsen, og efterfølgende opgradere til en større, hvis ønsket. Hvis din dildo skal bruges til penetrerende anal stimulation, er det bedst at vælge en lige model. Er du derimod mere til prostata stimulation, skal du vælge en med en buet form i fast materiale.

Tip 2: Størrelsen betyder noget

Ja størrelsen betyder faktisk en helt del. Når du skal bestille en billig anal dildo til mænd, er det vigtigt at du overvejer om den skal være fyldig, smal, lang eller bred. Finder du de store banditter frække, skal du købe en, som er længere end 18 cm. og har en brede på mere end 3 cm. Hvis du derimod ikke tænder på de store, kan du vælge en lille blandt vores sexlegetøj til nybegyndere mænd. Informationerne om størrelsen, bredden, materialet osv. finder du under tekniske data på selve produktsiden. Det er altid en gode ide at tjekke størrelsen inden du bestiller, da vores produkter kan virker større eller mindre på billederne end i virkeligheden.

Tip 2: Materiale og fleksibiliteten

Vil du gerne stimulere din prostata, skal du vælge en dildo i hårdt materiale som fx glas eller hårdere medicinsk plast. Disse materialer giver bedre og fastere pres under selve penetreringen og støder dermed bedre mod din prostata. Vælger du et materiale som fx silikone, vil oplevelsen føles ekstra blødt. Disse er dog bedst til anal stimulation, og med en smule glidecreme, bliver selve legen endnu nemmere.

Undersøgelser: Mænd og dildoer er ikke fimset

Flere og flere undersøgelser via spørgeskemaer, meningsmålinger m.m. viser, at kvinder (og mænd) ikke synes, at mænd der bruger billig anal dildoer er fimsede. En holdning som ellers har været udbredt blandt den almene befolkning i mange år. Den seneste spørgeskemaundersøgelse foretaget af Ekstra Bladet viser følgende procenter: Kvinderne: 49 % synes at det er frækt, 20 % at det er fimset, og 30 % taberagtigt. Mændene: 39 % har aldrig prøvet det, 6 % synes at det er fimset, og 14 % at det er taberagtigt. Vi ser altså, at flere og flere ikke synes, at mændene mister deres mandighed, hvis de eksperimenterer med sexlegetøj som dildoer, stave, plugs eller noget helt andet. Er disse produkter så noget for mænd? Det bekræfter langt de fleste sexologer, og alle tallene fra vores egen hjemmeside stemmer overens med de seneste udsagn. Er du mand og af den samme gamle holdning, men kunne du alligevel tænke dig at starte forsigtigt ud, kan du altid eksperimentere med produkterne alene før du involverer din partner. Du kan nemlig sagtens finde legetøj, som stimulerer dig andre steder end din numse fx kuglerne, penishovedet eller mellemkødet.

Er dildoer og stave til mænd farlige?

Dette spørgsmål får vi rigtig meget hos Alor, og derfor har vi valgt at give et ordenligt svar på, om det rent faktisk kan være farligt at eksperimentere med dildoer, stave m.m. til mænd. Rigtig mange mænd kan godt lide, at der er fart over feltet, når de eksperimenterer med dildoer og andet godt til manden. Men om du decideret kan ødelægge eller springe noget deroppe? Svaret er nej, da man ikke kan sprænge noget i selve tarmen. Betragt den lidt ligesom en elastisk ballon. Det eneste sted hvor det kan blive en smule problematisk, er ved lukkemusklen. Brug derfor tid og start med de små dildoer. Hvis noget gør ondt, så skal du altid lade vær. Fortsætter det med at gøre ondt, skal du kontakte din egen læge og fortælle om episoden. Alle læger har tavshedspligt, og vil altid gøre deres bedste for at hjælpe dig. Indtil videre har vi aldrig hørt om episoder med uheld. Du kan derfor sagtens eksperimentere løs med din favorit dildo eller stav. Hvor stor må dildoen være? Der findes ikke nogen regler for hvor stor en dildo må være, men det er altid en god ide at bruge masser af smørrelse og god tid. Der findes nogle mænd, som bruger dildoer på 38 cm i længden og godt 15-18 cm i omkreds uden problemer. Det handler rigtig meget om øvelse, men hvis du får ondt, er det et tegn på at du skal stoppe, da din krop selv siger fra. Derfor hvis det gør ondt, så start med en mindre størrelse, og træn dig langsomt op til større størrelser.

Mindre
Mere
Viser 1 - 41 af 41 varer